2777
2789
عنوان

نظرخواهی در مورد حجاب، ممنون میشم باحجبا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5406 بازدید | 45 پست
کسی هست که از چادری به مانتویی تبدیل شده باشه؟  پشیمون نیستین؟

منم مثل شما هستم مانتویی شدم چون واقعااااا اذیت بودم و. شلخته هیچوقت نتونستم چادری مرتب باشم 

الآنم بعد حدود یکسال و نیم همش حسرت چادری شدن رو میخورم ولی می‌دونم که بازم اذیت میشم چون میفته تو دست و وام همیشه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جلباب به هیچ عنوان به عنوان چادر امروزی مطرح نیست...یکسری روسری های بلندی هست که عرب اون زمان غالبا ...

آیت الله خامنه ای:

حجابِ برتر که شما اشاره کردید -که مراد همین چادر ایرانىِ خود ماست- حقیقتاً حجاب برتر است؛ هیچ تردیدی در این نباید داشت. البته من هیچ وقت نگفتم که چادر را در جایی اجباری کنند؛ اما همیشه گفته‌ام که چادر یک حجاب ایرانی است و زن ایرانی این را انتخاب کرده و خوب حجابی هم هست و میتواند کاملاً حفاظ و حجاب داشته باشد. حالا بعضیها هستند که از هرچه ایرانی و خودی است، ناراحتند و دلشان را میزند؛ دلشان میخواهد سراغ چیزهایی بروند که از خودی بودن دورتر است! به‌هرحال اگر حجاب را حفظ کنند، باز هم خلاف شرعی انجام نداده‌اند؛ منتها چیز بهتری را از دست داده‌اند.

منبع: (۷۷/۱۲/۴، جلسه پرسش و پاسخ با نشریات دانشجویی)

آیت الله سیستانی:

بهترین نوع پوشش و حجاب برای بانوان، چـادر مشـکی اسـت و شایسته است بانوان از آن به عنوان حجاب کامل و برتر، در برابر نامحرم استفاده نمایند، هرچند پوشش به مقدار واجب با لباس­های دیگر محقّق شده باشد.

منبع: مسأله ۲۸ توضیح المسائل جامع آیت الله سیستانی ، جلد (4)(چاپ 1403)

آیت الله مکارم شیرازی:

برای حجاب اسلامی کافی است تمام بدن را با لباس مناسب (به جز گردی صورت و دست ها تا مچ) بپوشانند؛ ولی بی شک پوشیدن چادر به عنوان حجاب برتر خصوصاً در اماکن مذهبی مطلوبتر است.

منبع: احکام خانواده در پرتو فقه اسلامی- آیت الله العظمی مکارم شیراز ی

پ.ن:تقاضا دارم لطف بفرمایید اگر در موضوعی آگاهی کافی ندارید، با احتیاط بیشتری نظر بدهید. گاهی یک کلمه یا قضاوت ناآگاهانه می‌تواند پیامدهای بزرگی داشته باشد، نه فقط در این دنیا، بلکه برای آخرتتان.

خانم من اولین باره از شما میشنونم که پارچه جلباب زیر زیر پا میرفته !! لطفا کلمه جلباب رو تو لغت نامه ...

آیت الله خامنه ای:

الف) پوشش زن

پوشش زن در مقابل نامحرم باید به گونه‌­ای باشد که:

یک- به جز گردی صورت و مچ دست به پایین (بدون آرایش و زیور­آلات) آشکار نباشد.

دو- برجستگی‌­ها و زیبایی­‌های بدن زن، با وجود پوشیدن آن، آشکار نباشد.

سه- رنگ و خصوصیات آن به گونه‌­ای نباشد که جلب توجه کند و موجب تحریک اطرافیان شود.

منبع : جلد دوم رساله آموزشی 

عزیزم هدفت اگه پوشاندن بدنته عبا یا چادر فرقی نداره 

من چادریم با چادر ساده بچ بغل میکردم موهام بیرون جلو چادر باز  استینم نصف بالا میرفت بعد چادر عبایی زیپ دار خریدم چون اونجوری بدتر بی حجاب میشدم شمام هم داری تمام بدنو میپوشونی هدفتم خداس پس هیچ مشکلی نداره

کسی هست که از چادری به مانتویی تبدیل شده باشه؟ پشیمون نیستین؟

من . الان مانتویی پوشیده ام . وای چادر واقعا سخته . به مظرم حجابی که جلب توجه نکنه کافیه . همینکه همرنگ جماعت نشدم نشانه اصالت خانوادگی و عزت نفسمه . مانتوهام از زانو بالانر نیومده . 

پوشش مهم هست و چادر حجاب برتر.

ولی اگر بعد از این دنیایی درکار باشه(که هست)  وای به حال ما که با توجیه های الکی و عذر و بهانه های دنیایی باعث به وجور امدن و یا تخریب چه مسائلی شدیم.

اگر واقعا چادرو دوست نداری به نظرم سر نکن. منم خودم انتخابش کردم وگرنه دخترای فامیل کلا مانتویین. ولی من دوسش دارم واقعا. منتها بعضی وقتا ۱۰ درصد درمیارم . ولی اونم با لباس اداری هستم تو محل کار . 

من مجردی چادری بودم...بعد شوهرم دیدار اول گفت لزومی نداره چادر بپوشی..منم گذاشتمش کنار مانتویی شدم،مانتو هام اول خیلی ساده بود کم کم بروز و کوتاهتر شد،شلوارای قد ۱۰۰ یهو شد ۹۰..

و عقب رفتن شال دیگه تابو نبود..

اگه حس میکنی بعدش عذاب وجدان میگیری اینکارو نکن چون خواه ناخواه این اتفاق میوفته مخصوصا اگه همسرت زیاد درگیر حجاب نباشه خودتم متوجه نمیشی  که یهو ۱۸۰ درجه عوض شدی...