2777
2789
عنوان

نظرخواهی در مورد حجاب، ممنون میشم باحجبا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5395 بازدید | 45 پست
جلباب به هیچ عنوان به عنوان چادر امروزی مطرح نیست...یکسری روسری های بلندی هست که عرب اون زمان غالبا ...

پست قبلیتون گفتید هیچ روایتی در مورد شکل پوشش نداریم! الان می گید جلباب چادر نبوده! جلباب انفدر بلند بوده که زیر پا می رفته.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من با خواست و اعتقاد خودم سرم کردم ، بچه نبودم  به خاطر همین وقتی به کنار گذاشتنش فکر میکنم اش ...

مهم اعتقاد قلبی توئه‌.حالا نه مثل یه سری ک شلوار میپوشن از زانو و تاب بالای ناف و سینه و باسن و همه چی رو میریزن بیرون و بعد میگن مهم اینه دلت پاک باشه .اینطور حرفا مزخرفه ‌. اما پاکی و اعتقاد باید تو ذات باشه .وگرنه دور و برم هزار تا چادری میشناسم یکی از یکی کثیف تر . اما یه دوست دارم اصلا روسری هم سرش نمیکنه اما واقعا مرتب و پوشیده لباس میپوشه .کاملا با وقار و در شان یه خانوم .

اصل پوشیدگیه اگه اشتباه نکنم چادر فقط تو ایران و عراقه اگه فکر میکنی در حدی سست بشی که کلا از نظر ...

شایدم حق با شماست من سست عنصرم

با خودم میگم الان عبا و کفتان و پیراهن و مانتو بلند مده که با همشون میشه پوشیده بود اما اگه فردا پوشیدن اینا بی کلاسی محسوب بشه (مثلا مانتو خیلی تنگ و کوتاه مد بشه مثل دهه ۸۰) انقدر قوی هستم که به خاطر حفظ حجاب تو جامعه با لباسی بچرخم که همه میگن زشت و مد صد سال پیشه؟

پست قبلیتون گفتید هیچ روایتی در مورد شکل پوشش نداریم! الان می گید جلباب چادر نبوده! جلباب انفدر بلند ...

خانم من اولین باره از شما میشنونم که پارچه جلباب زیر زیر پا میرفته !! لطفا کلمه جلباب رو تو لغت نامه سرچ کنید اطلاعات بهتری به دست میارید...چیزی که به وضوح مشخصه جلباب اون زمان با چادر امروزی زمین تا آسمون فرق داره و هرگز به تنهایی برای پوشش کامل زن کافی نبوده....و محض اطلاع بیشتر جلباب در آیه آورده شده نه روایه و مورد استفاده اون هم از این جهت بود که در اون زمان عرب به طور فراگیر از جلباب استفاده می‌کرد و اینطور نبوده که قرآن بخواد یک سبک پوشش کاملا جدید رو تحمیل کنه و فقط گفته همین جلبابی که استفاده می‌کنید رو به سر و گردنتون نزدیک تر کنید تا پوشش بهتری داشته باشید...باز هم تاکید میکنم نه در قرآن و نه در روایت هیچ شکل و رنگ خاصی برای پوشش تحمیل نشده و تاکید قرآن و روایات فقط روی محدوده پوشش هست که میگه مچ دست و گردی صورت معلوم باشه و اینکه تحریک پذیر نباشه....همین والسلام

شایدم حق با شماست من سست عنصرم با خودم میگم الان عبا و کفتان و پیراهن و مانتو بلند مده که با همشون ...

همه چی بستگی به اعتقاد خودت داره یونیک عزیزم

مادر من وقتی ایران زندگی میکردیم چادری بود. چادر لبنانی سرش میکرد (اون موقع ۳۲ سالش بود)

وقتی از ایران رفتیم دیگه فقط عبای بلند تنش کرد با روسری که اون رو هم مدل لبنانی می بنده! فقط هم مشکی. 

تا الان که نزدیک ۶۰ سالشه پوشش همینه و هیچکس نتونست نظرشو عوض کنه که حتی بخواد رنگی بپوشه 

بخاطر همین میگم همش به میزان باور و اعتقادت بستگی داره

تصورات شما از جلباب و تفسیر شما از قرآن معنی جلباب رو تغییر نمیده. موفق باشید.

این تفسیر و تصور شخصی من از قرآن نیست شما از یک عرب بیابانگرد و روستایی هم بپرسید جلباب چیه بهتون توضیح میده...اما اگر کلا نخواید بدونید که قضیه فرق میکنه

گریه م گرفت  نمیدونم چیکار کنم ای خدا

چی بگم من خودم دانشجوعم توی فضای دانشگاه خیلی سخته چادری بودن ولی تمام سختیاشو به جون میخرم چون میدونم که الان وقتشه الان وقت ثابت قدمیه ایشالا یک روزی همین چادر نجات دهنده مون از دوزخ میشه ایشالا شفیعمون میشه

مطمئن باش اگر عبا بپوشی سال بعد بلندی و گشادی عبا هم دلتو میزنه و ذره ذره حجابت کم و کمتر میشه

عزیزم چادرهایی هستن که جلوش حالت دامنه برای بچه بغل کردن عالیه