2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 148 پست
توجه و تمرکز ادراک دیداری ترتیب و توالی  چوبینه منظورت چینه هست؟ بله میشه هر وسیله ای که رن ...

سوال من اینه وقتی دیدم پسرم علاقه داره ب نوشتن شروع کردم باهاش کار کردن نمیدونم اشتباهه یا نه

سوال من اینه وقتی دیدم پسرم علاقه داره ب نوشتن شروع کردم باهاش کار کردن نمیدونم اشتباهه یا نه

اگه خسته نمیشه و اذیت نیست و به روش های اموزش اگاهی دارید اشکال نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گف برو طبقه پایین گفتار درمان بچتو ببینه،ببین مثلا برا پسرم توپو انداخت گف بگیرش بنداز هوا،پسرم فک ک ...

پسرم از لحاظ زرنگی خوبه معلمش هم میگه ی بار میگم یاد میگیره میبرمش پای تخته بلده

ولی ساکت میشینه رو صندلی به حرفام گوش نمیکنه باید حتما بعد از بچه ها براش بگم

معلمش خوبه خداییش از نظر که یاد بگیره هم عالیه

فقط مشکلش همینه نمیدونم چیکار کنم

باهاش بازی تمرکز و دقت انجام میدم همشم سریع انجام میده و بلده 

مادر بودن سخت ترین کار دنیاس بدون شک

منظورت لوحهاس ک درست نوشته بشه

اموزش چی رو شروع کردید حروف و نوشتن کلمات رو؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آره گفتن جوابش ی ماه دیگه میره رو سایت برو کافی نت بگیر به همه گفتن اونجا خاهرمم امروز بچشو برد هم ...

چه عجیب یعنی برگه ای که برای نوبت گرفته بودید رو بهتون مهر نکردن بدن؟

نفهمیدید نمره بچتون چند شد

بله

خوب ببین مثلا باید اسم درست نشانه ها رو بگی مثلا الان میگن آ اول ا غیر اول اگه این چیزا رو بلدید و میتونید اموزش بدید اشکال نداره بچه های الان اول تصور خوانی میکنن بعد کلمه خوانی

ولی من خودم دوتا پسر پیش دبستان دارم جایی گذاشتم که نشانه ها رو یاد ندن سال دیگه وقت دارن

باری تمرکز و دقت و چطوری انجام میدید

ی سری کارا هست گفتن انجام بدین

مثلا ی توپ بذاره تو قاشق بدون که توپ بیفته تو ی مسیر مشخص بره

یا توپ بندازه تو سبد فقط ی رنگ باشه کلی توپ بذاری پیشش

بازی حبوبات بازی های مختلف هستن

پسرم تمتم زندگیمه همشم بلده دارم اونم اذیت میکنم

به معلمشم میگم بهتر شده میگه نه رو کلاس یا تو خودشه یا ساکت نشسته فضول نیس

اما معلمش هر دفه ی چیزی میگه

اولش گفت کنده بعد گفت نه یادگیریش خوبه گوش نمیده

الان میگه همه چیزو یاد میگیره دقت نمیکنه به حرفام

بهشون گفتم مربع بکش کشید رفت تو مربع ی سبیل کشید

گفت اون بچه ها فضولن بچت بازی میکنه با بچه ها ولی فضولی که بی ادبی باشه اصلا از نظر درسی و تربیت راضی هست ازش فقط میگه باید بعد از بچه ها بگم براش 

چه عجیب یعنی برگه ای که برای نوبت گرفته بودید رو بهتون مهر نکردن بدن؟ نفهمیدید نمره بچتون چند شد

نه عزیزم

اینجا برا همه ایطور بود

حتی بچه برادرشوهرم که پارسال رفت ی ماه بعد جوابش رو از کافی نت گرفتن

از مادرا کلاس بچمم که پرسیدم و همونا که اونجا بودن گفتن ی ماه دیگه جوابشو از کافی نت بگیرید

خاهرمم امروز بچش رو برد همینم گفتن

آره بابا وقتی اینطور هس چرا بفرستیش بذار راحت باشه سال دیگه اجباره اذیتش نکن اصلا خودش 2روز نره دلت ...

متولد۹۷هست امسال باید میرفت دیگه مگه دوبار میرن ک سال بعد اجبار باشه؟!سال بعد کلاس اوله