2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 148 پست
نه عزیزم اینجا برا همه ایطور بود حتی بچه برادرشوهرم که پارسال رفت ی ماه بعد جوابش رو از کافی نت گر ...

خوب من بچه هام رو بردم همون موقع گفت مشکل ندارن و برگه رو مهر کرد رفت

برا دیدن جواب هم نیاز نیست بری کافی نت برو مای مدیو همون قسمت که ثبت نام کردی میتونی نتیجه رو ببینی نوشته ثبت نام در مدرسه عادی بلا مانع است

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اونو خب پسر منم متوجه نمیشه بشین کنارش اول داخل شطرنجی کم رنگ بکش براش الگو هایی که میده مربی  بعد بگو پر رنگ کنه پسرت 

بعد چند روز با نقطه گذاری بهش بگو به هم وصل کنه تا یاد بگیره 

بعد چند روز بازم بدون نقطه چین و اینا کمکش کن چشمی بکشه الگو هارو بعد با شمارش خونه ها بهض بگو 

مثلا از خط اول بهش بگو یه خونه دو خونه سه خونه  خط رو بکش بعد دو تا خونه یا سه تا خونه خط بکش پایین یا بالا حالا بسته به الگویی که میده خونه هارو یاد بده چشمی کم کم بکشه یاد بگیره

خدایا خودت پشت و پناهم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی سری کارا هست گفتن انجام بدین مثلا ی توپ بذاره تو قاشق بدون که توپ بیفته تو ی مسیر مشخص بره یا تو ...

دقیقا پسر منه

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
دقیقا پسر منه

اصلا نگران نباش

من روزام پر از استرس هست خیلییی اذیتم

خودش درست میشه

الان برا پیش هم روزی که دوس نداره نفرستش

من امکان جابجایی کلاسش برام سخته تو اگه شرایطش رو داری جابجاش کن 

پسرم گیرایی بالایی داره فقط این شطرنجی و هیچ جوره متوجه نمیشه 

من برا پسرم شطرنجی ها رو توش یه نقطه کوچیک میذاشتم خودش رنگ میکرد امسال که رفته اول خودش دیگه  الگو ها رو یاد گرفته سخت نگیر

چون زوده براش عزیزم کلاس اولیها الگوی رنگ دارن

پیش دبستانی هم داره 

هم تو دفتر شطرنجی دارن اینو و هم تو کاربرگ هاشون خیلی هست 

الگوی رنگ و تقارن پسرم داره 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

از الگوهای شطرنجی هیچی نمیدونه 

پسر من اوله.هیچی از الگو نمیدونه.موندم چیکار کنم.با یه عالمه سوالات علوم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
توالگوها چی یادمیدن؟

شکل های پیچیده که اصلا سردرنمیاره

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

عزیزجان بهش سخت نگیر

بایدخیلی کمکش کنی

اصلاناامیدنشو

این مشکل همه اس

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی