2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 148 پست
با لگو به صورت عینی یادش بده یه سبز یه قرمز یه سبز یه قرمز خودتم اول درست کن بعد گل پسرت بعدم بگو ت ...

چشم عزیزم اینم امتحان میکنم حتما

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
چشم عزیزم اینم امتحان میکنم حتما

مطمعن باش یاد میگیره من مربی اختلالات یادگیری هستم سوالی داشتی بپرس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا چی چکش کنی؟ من بهم گفت خوب بود فقط برا بالا و پایین مشکل داشت نمیدونم اومدیم خونه بلد بود حال ...

نگران نباش عزیزم احتمالا سنجش مجدد شده دختر خواهر منم خجالتی بود هیچکدوم سوالا و جواب نداد سنجش مجدد شد اوکی بود الان کلاس دومه از همه نظر عالی پروفسوریه برا خودش

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
اینو یاد ندادن

بله میدونم تو سنجش نیست

برای استارتر گفتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برا چی چکش کنی؟ من بهم گفت خوب بود فقط برا بالا و پایین مشکل داشت نمیدونم اومدیم خونه بلد بود حال ...

جواب چی رو سنجش؟

خداروشکر ظاهرن محیط پیش دبستانی بچتون خیلی مطلوبه شانس ما انگار مربی و مدیر و معاون همه دست به دست ه ...

خودت سخت نگیر بهش اصلا

کی از پیش مهندس دکتر شد

من دیدم یارو دبیرستان شروع کرد به درس خوندن پزشکی آورد خودت محیط رو براش مطلوب کن

من جدول سودکو دادن گفتم خدایا بچه چه میدونه که اینو دادن خدا رو شکر بلدشونم بود

محیطش خوبه خودمم راضیم معلمش هم خوبه خدا رو شکر پسرم خیلیی دوسش داره چون شیوه درس دادنش کلا با نقاشی و شادی هست

بچن هنوز

گف برو طبقه پایین گفتار درمان بچتو ببینه،ببین مثلا برا پسرم توپو انداخت گف بگیرش بنداز هوا،پسرم فک کرد توپ بازی ساده س،دوباره انداخت برا خانومه،همین،گف ببین مشکل شنیداری داره دیر متوجه حرفم میشه😶😶😐😐😐اصلا فکرشو نکن شمام تا اخر سال کلی زبر و زرنگ میشن قبل مدرسه رفتن

چی رو تقویت میکنه با چوبینه میشه

توجه و تمرکز

ادراک دیداری

ترتیب و توالی 

چوبینه منظورت چینه هست؟

بله میشه هر وسیله ای که رنگی باشه حتی در بطری نوشابه بارنگ ابی و نارنجی سبز

چی عزیزم؟متوجه نشدم

این که بهت گفتن برو یک ماه دیگه جوابش رو از کافی نت بگیر