2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه ی پیش دبستانی دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 148 پست
بمیرم امروز صبح گریه میکرد گفت میخوام خونه باشم زورکی فرستادمش گفتم عادت می‌کنه حالا به قول شما مواق ...

بنظر من اشتباهه ک هر وق دلش خاست نره 

کنترلش از دستت خارج میشه اول دوم سختت میشع یا کلا نمیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والله من کنارش بودم 

ببخشید همه ی مادران با بچه ها میرفتن یا شما بچتون اضطراب جدایی داشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بمیرم امروز صبح گریه میکرد گفت میخوام خونه باشم زورکی فرستادمش گفتم عادت می‌کنه حالا به قول شما مواق ...

آره بابا وقتی اینطور هس چرا بفرستیش بذار راحت باشه سال دیگه اجباره

اذیتش نکن اصلا خودش 2روز نره دلتنگ میشه بگو حالا دیگه وقت مدرسه رفتنه

من باهاش اصلا ایطور برخورد نمیکنم اما خودش خیلییی دوس داره بره سر کلاس صب که بیدارش میکنم سریع بلند میشه تایم ظهر که میشه تا ساعت 1:30که بخاد بره صدبار میگه کی ساعت 1میشه

خدا کنه همیشه محیط آموزش براش دوست داشتنی باشه

اصلا نگران نباااااش خودت با حوصله باهاش دفتر شطرنجی بخر  قبلی که تموم شد حتی اگه یاد نگرفت&nbs ...

اتفاقا حفظیا تش عااالی دست ورزی و کار با دستش عالی فقط و فقط ترتیب و توالی و متوجه نمیشه هیییچ جوره🥴

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
آره بابا وقتی اینطور هس چرا بفرستیش بذار راحت باشه سال دیگه اجباره اذیتش نکن اصلا خودش 2روز نره دلت ...

خداروشکر ظاهرن محیط پیش دبستانی بچتون خیلی مطلوبه شانس ما انگار مربی و مدیر و معاون همه دست به دست هم دادن بچه مهندس تحویل مادرا بدن😄

ن اضطراب نداشت فک‌کنم روز اخر شهرویور بود چیزی نگفتن

کارشون واقعا غیر حرفه ای بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

با لگو به صورت عینی یادش بده یه سبز یه قرمز یه سبز یه قرمز خودتم اول درست کن بعد گل پسرت

بعدم بگو تو دفتر عادی میخوایم نقاشیش رو بکشیم خیلی راحت

بنظر من اشتباهه ک هر وق دلش خاست نره  کنترلش از دستت خارج میشه اول دوم سختت میشع یا کلا نمیره

خودمم همین نظرو دارم ولی روزهایی که رو مود نیست فک کنم باید به بهانه ی آلودگی هوا یا اینکه پیش دبستانی تعطیله نزارم بره  حالا مثلا دو هفته یکبار شاید این کارو کردم 

اره اونا همون اول گفتن اوکی شده ولی ببرش چک کنن

برا چی چکش کنی؟

من بهم گفت خوب بود فقط برا بالا و پایین مشکل داشت

نمیدونم اومدیم خونه بلد بود

حالا من نگران اینم چطور میگن رد شده باید چن تا سوالا رو جواب نده یا چیز دیگه؟استرس این روزام شده پسرم نابودم

جوابشم گفتن آخر ماه برو کافی نت بگیر انگار کنکوره