2777
2789

ببین منم یبار گرفتم یماه درگیری بودم پماد مخصوص داره و با شامپو پرمترین قبل از حمام کل بدنت بمال بزار ده دقیقه بمونه بعد بشور مخصوصا زیر بغل سینه و کشاله ران حتما بزن از شامپو پتو رو بده خشکشویی با آب داغ بشوره  روبالشتی و لباسات رو بزار تو قابلمه ای داغ یه چند دقیقه بجوشد بد دربیار من اینجوری کردم از دستش خلاص شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط پماد پرمترین دادک

واسه ما پماد دستساز نوشتن از داروخونه گرفتیم فرداش اماده شد..

خب همینی ک دادنو بزنید طبق دستور

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من خارش دارم دون نمیزنه  انقد میخارونم ک کل بدنم زخم شده

اگه فقط خارش داری که احتمالا بخاطر پرمترینه،از عوارض دارو هست،من خارش ندارم،ولی بصورت خیلی پراکنده جوش بدون خارش روی بدنم میبینم

شمام دارین؟  چن وقته؟  چیزی استفاده کردین؟

ما خواهرم داشت اومد خونمون بعد که فهمیدیم گال هست ،درمان رو شروع کردیم،منو همسرم زیر ۱۰تا دونه دونه زدیم که پرمترین و زدیم،و خارش فقط مختص همون دونه ها که زدیم،یعنی میخوام بگم بیماری مون اوج نگرفته بود،۲ هفته پرمترین زدیم و کل وسایل و ضدعفونی کردیم،الان من تک و توک دونه ی جدید میزنم بدون خارش،نمیدونم این یعنی که خوب شدم یانه،متاسفانه شهرستانم هستم به دکتر حضوری دسترسی ندارم،همش زنگ میزنم اسنپ دکتر،اوناهم هربار یه چیزی میگن😢

ما خواهرم داشت اومد خونمون بعد که فهمیدیم گال هست ،درمان رو شروع کردیم،منو همسرم زیر ۱۰تا دونه دونه ...

چقد بد 

این بیماری خیلی بده  

صابون گوگرد بزنید  وقتی حموم کردین اخر سر صابون رو بمالونید پنج دیقه بمونه بعد با اب بشورید بیاین بیرون 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
پس یعنی دوباره گاله😢دوباره برم برای ضدعفونی و درمان😭😭😭الان تو این مدت ما ناقل بودیم؟

اره 

گال برا بار دوم سرعتش بیشتره 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه...