2777
2789
ببخشید عزیزم بازم یه سوال،شما گفتی بدنتون خارش داره هنوز،خارشش چجوریه؟کل بدنتون هست؟خارش هست یا سورز ...

سوزش از زخم هس دیگ 

اونقد میخارونم ک زخم میشه بعد میسوزه البته خارش زیاده سوزش خیلی کمه 

ران پاهام زیربغل پشت کمر شکم کلا همجا😂

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
سوزش از زخم هس دیگ  اونقد میخارونم ک زخم میشه بعد میسوزه البته خارش زیاده سوزش خیلی کمه  ...

الهیییی،رفتین دکتر چیزی نگفته؟من از دیشب پاهام انقد میسوزه کل جفت پاهام ،اصلا گز گز میکنه،البته پوستمم خیلی خشک شده،پریروز هم سردم بود باآب خیلی داغ حموم کردم،از اون موقع این جوری شدم،حالا چربش کردم،اگه تا فردا خوب نشد،دوباره میرم دکتر ببینم چرااینجوری شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهیییی،رفتین دکتر چیزی نگفته؟من از دیشب پاهام انقد میسوزه کل جفت پاهام ،اصلا گز گز میکنه،البته پوست ...

چرا دکتر فقط پماد مینویسا😢

اتفاقا حموم با اب داغ باعث میشه بیشتر باعث خارش بشه.. کلا جاهای گرم رو دوس دارن  

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

یه محلول باید بهتون میداد که باهاش هرروز خودتونو بشورید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

ب شدت واگیر داره حواستون ب بقیه باشه

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
فقط پماد پرمترین دادک

شامپو برای درمان شپش هم از دارخانه تهیه کن وبدنتو باهاش بشور 

سرکه هم خوبه برای خارش 

همه لباس وپتو هایی که ایتفاده کردی با اب جوش بشور 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

ما چند ماه پیش گرفتیم خیلی هم مسری هست نباید کسی به بدنتون دست بزنه اونم میگیره

نخارونش تحمل کن زودتر خوب میشه

دواش همون پماد هست و شامپوی پرمترین که روش نوشته مخصوص مو پوست سر 

اما ما برای بدن استفاده کردیم نتیجه داد 

اول برو بدنتو با همون شامپو بشور بذار ۱۰ دقیقه شامپو رو پوستت بمونه بعد حمام پماد رو بزن 

فرداش دوباره همین شامپو و بعد ده دقیقه شستن رو انجام بده و پماد بزن 

و تا پنج روز دیگه پماد نزن اگر خوب نشد .دوباره دو روز پشت سر هم تکرار کن خوب میشه

چرا دکتر فقط پماد مینویسا😢 اتفاقا حموم با اب داغ باعث میشه بیشتر باعث خارش بشه.. کلا جاهای گرم رو ...

ببخشید. خودت نمیدونی از کجا گرفتی؟؟اخه مگ الان اینهمه به است هست گال هست؟البته فقط سواله ناراحت نشی

ببین من همسرم اینجوری شد بدنش افتضاح بود یکماه ک جدا کردیم جاشو. هرروز روبالشی و ملافشو پتومسافرتی ک میکشید روشو با اب داغ ماشین لباسشویی میشستم.‌توافتاب پهن میکردم و  هرروز لباسای تنشو. رو مبل پارچه کشیده بودم یکروز درمیون میشستم با اب داغ. و همون پمتدی ک داروخونه داد.‌‌ حولشم هرروز با اب داغ میشستم. 🥴🥴🥴

parasoo1989@
ب شدت واگیر داره حواستون ب بقیه باشه

میدونم عزیزم واسه همینم خیلی ناراحتم،من یک ماه از خونه بیرون نرفتم تا داروهام تموم شه،الان دوباره نمیدونم چرااینجوری مشکوک هستم،هیچ زائده ای هم ندارم،دکتر هم میگه تا ۴ هفته خارش طبیعیه،ولی من اصلا چه قبل از شروع درمان چه بعدش اصصصلا خارش نداشتم،الان اصلا نمیدونم این سوزش و گز گز از چیه

هیچی نداد،فقط پرمترین ، قرص ایورمکتین،که اصلا قرصه گیر نمیاد

من بیست و خورده ای سال پیش نوجوون بودم این مشکل برام پیش اومد رفتم دکتر (داخلی اطفال پوست )بهم یه محلول برای حموم داد مثل لوسیون بود گفت روزی دوبار با این‌حموم کن لباس و ملافه هارو هم با آب داغ بشور فکر کنم سه چهار روزه کامل از بین رفت 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
هیچی نداد،فقط پرمترین ، قرص ایورمکتین،که اصلا قرصه گیر نمیاد

ببین داروهاش تقریبا نیس یا خیییلییی خیلی کم هست. داروخونه تو تهران داروشو داشت اما نصفه نیمه میداد. خاک توسرشون داروی اینم نیس درست حسابی. 

parasoo1989@
ببخشید. خودت نمیدونی از کجا گرفتی؟؟اخه مگ الان اینهمه به است هست گال هست؟البته فقط سواله ناراحت نشی

من مثلا همسرم استخر رفته بود. 

یا ببین مثل شپش  یکی از یجایی گرفته حالا ب هر دلیلی بقیه ام ک بهداشتو رعایت میکردنم از اون گرفتن واسه بقیه دیگه ربطی ب بهداشت نداره تخمش افتاده و اسیر شدن

parasoo1989@