2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105326 بازدید | 14912 پست
انشالله عزیزم‌چرا ک‌نه، برید و خوش بگذرونین...مام‌انشالله قسمت‌شه میریم مشهد...

انشالله عزیزدلمممممم ♥️ 😍♥️😍♥️پس سال تحویل ما انتظار داشته باشیم یکی از مشهد دعامون می‌کنه 💘😍💘😍اینجوری حتمااا آرزو هامون برآورده میشن

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
دخترا سلام‌علیکم،احوال محوالتون‌چطوره؟؟؟من‌‌چنروزا بنظرم‌کمرنگ‌بودم، ولی از امروز در خدمتتونم...🫡☘️ ...

الهی شکررررر عزیزم مبارکت باشه این حس خوب و خدا چندین برابرش کنه 🧿💕😍💘به به خدا برآورده کنه مگه میشه نچسبه به جون و دل آدمیزاد 😍😍 خداروشکررررر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 9 ساله عروسی کردیم یکبار بیشتر قالی هارو نشستیم شوهر منم به شستن قالی اعتقادی نداره 🥴🥴🥴واقعا ف ...

😂😂😂😂😂عزیزمممممم اولش چقدر خوب تعریف کردی شاد باشی همیشه 

من موافقم بابا حوصله داری بده قالیشویی تمام 😍☺️🙈

سلامممممم عزیزدلم من انقد با چند خط اولت کیف کردم که روحم شاد شد 😂😍😂😍😂😍سلام یادم رفت

عزیززززمدر عوض مامان من بشدت ماهارو بخودش وابسته کرده، طوری ک نذاشت داداشام‌برن‌سربازی😅با استفاده ا ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 😍❤️😍❤️😍تنشون سلامت باشه 

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین خیلی پیام هاتون انرژی داره و خودتون شاید خبر نداشته باشین 😍😍 خداروشکررررر که انقد باهم صمیمی و دوستانه رفتار میکنیم 

من امروز با خواهر شوهر کوچیکم و فسقلیا رفتیم بازار صبح زود ساعت ۹ و اینا حدودا😂 من نذاشتم حامد ماشین رو ببره ما بدون دردسر رفتیم خداروشکر من خیلی از خرید هامو انجام دادم و حال و هوام عوض شد نمی‌دونم بخاطر اینکه تجربه اولم بود که داشتم فسقلی هارو خودم یه تنه همراهم میکردم یا بخاطر اینکه خیلی کم رانندگی میکنم مگه مجبور شم بود که هر پیچ و خم رو با سلام و صلوات رد میکردم 

پام به زمین سفت میخورد بهترین حس دنیا رو داشتم 😂 

هرچیزی که احتیاج داشتم رو خریدم چونکه فسقلیا بغل مون بودن نه معطل مون میکردن نه اینکه جنس بد و گرون گیرم میفتاد هر مغازه ای که میرفتم حتما خوشحال و شاد و خندان میومدم بیرون 😂😂نه بخاطر خریدا بخاطر شانس و روزی امروزم مثلا یه ظرف آب شیشه ای رو خریدم ۳۵ یه پک چهارتایی کش مو و کلیپس رو پنجاه خریدم  و چندتا خرید خوراکی واسه خونه 

بهترین خریدم که اینا نیست بهترین خریدم خرید گل ختمیِ ، گل ختمی رو چند تا برگ رو با ماست مخلوط میکنم یکساعت حدودا توی یخچال نگه میدارم و به پوستم میزنم فوق العاده ست واسه منافذ و رفع چین و چروک و شادابی پوست 😍😍 

شما هم امتحان کنین

مطمئنم عاشقش میشین میتونین با ماست یا آب جوش دم بدین و ماسک کنین ❤️✨❤️💞❤️✨

ناهار هم اومدیم خونه مادر بزرگ حامد کدو پخته بود عالی بود جاتون خالی دید که من ختمی خریدم ورداشت بهم گل بابونه و غنچه گل محمدی داد😍می‌گفت اینا مگه به درد پوست تو بخوره منو که حال خراب می‌کنه همش یه پام بیرونه به پام تو خونه 😂😂😂خداروشکر منم  امروز خوشحال و شاد و خندان برگشتم خونه🙈☺️ 

ای جانم 🥰من که عاشقش شدم 😍الان یادم اومد قبلا ازش حرف زده بودی😀😀😀از طرف من یه ماچ آبدار رو لپاش ...

قربونت عزیزم‌ک‌اینقد گلی خودت🌹💋

یاد مامان ایکیوسان افتادم😂 وقتی میخورد زمین‌نمیرفت کمکش🤣

توضیح‌بند‌ پ در این‌ حدِ ک دایی مامانم سرهنگه و خودش کاراشونو‌کرد وتامام😁

در همین‌ حد میدونم،ولی دایی چیکار کرد و‌نکرد و نمیدونم😅

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
مهربونمممم خوبی از خودته که دیدگاه خوبی داری نسبت به دیگران ازگل قشنگم 💘 💕

عزززیزدلمی💋☘️

مبارررررک باشه عزیزدل انشالله همیشه عزیزانت سلامت باشن 🧿 😍💕 😍 💕

مرسی عشقم،همچنین‌عزیزای خودت🙏🏻🌹😗

سلامممممم به روی ماهت نازنینم 💘 💕 💘 💕 مرسیییییی عزیزدلم سلام میرسونن خاله خوشگل شون

🫀😍☘️💋🫀💋☘️🫀🫀🫀🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹

انشالله عزیزدلمممممم ♥️ 😍♥️😍♥️پس سال تحویل ما انتظار داشته باشیم یکی از مشهد دعامون می‌کنه 💘😍💘� ...

انشالله مهربونمممممم💋☘️🧚‍♀️

الهی شکررررر عزیزم مبارکت باشه این حس خوب و خدا چندین برابرش کنه 🧿💕😍💘به به خدا برآورده کنه مگه م ...

فدات بشم‌خواهری💋🫂🌺🌺🌺🧚‍♀️🫀🧚‍♀️🫀🫀☘️🌺

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین خیلی پ ...

سلام‌گل نازم🌹🧚‍♀️

اولین‌خرید با فسقلیا مبارکت‌باشه عزیزدلم، قطعا حضور فسقلیا بوده ک‌باعث شده خرید عالی داشته باشی🧿🧚‍♀️🌺💋

چ جالب، گل ختمی.... حتما‌استفادش مبکنم مرسی مهربونم

ای جااانم‌، مادربزرگ‌مهربون🥰 خداحفظشون‌کنه🧿🫀💋