سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین خیلی پیام هاتون انرژی داره و خودتون شاید خبر نداشته باشین 😍😍 خداروشکررررر که انقد باهم صمیمی و دوستانه رفتار میکنیم
من امروز با خواهر شوهر کوچیکم و فسقلیا رفتیم بازار صبح زود ساعت ۹ و اینا حدودا😂 من نذاشتم حامد ماشین رو ببره ما بدون دردسر رفتیم خداروشکر من خیلی از خرید هامو انجام دادم و حال و هوام عوض شد نمیدونم بخاطر اینکه تجربه اولم بود که داشتم فسقلی هارو خودم یه تنه همراهم میکردم یا بخاطر اینکه خیلی کم رانندگی میکنم مگه مجبور شم بود که هر پیچ و خم رو با سلام و صلوات رد میکردم
پام به زمین سفت میخورد بهترین حس دنیا رو داشتم 😂
هرچیزی که احتیاج داشتم رو خریدم چونکه فسقلیا بغل مون بودن نه معطل مون میکردن نه اینکه جنس بد و گرون گیرم میفتاد هر مغازه ای که میرفتم حتما خوشحال و شاد و خندان میومدم بیرون 😂😂نه بخاطر خریدا بخاطر شانس و روزی امروزم مثلا یه ظرف آب شیشه ای رو خریدم ۳۵ یه پک چهارتایی کش مو و کلیپس رو پنجاه خریدم و چندتا خرید خوراکی واسه خونه
بهترین خریدم که اینا نیست بهترین خریدم خرید گل ختمیِ ، گل ختمی رو چند تا برگ رو با ماست مخلوط میکنم یکساعت حدودا توی یخچال نگه میدارم و به پوستم میزنم فوق العاده ست واسه منافذ و رفع چین و چروک و شادابی پوست 😍😍
شما هم امتحان کنین
مطمئنم عاشقش میشین میتونین با ماست یا آب جوش دم بدین و ماسک کنین ❤️✨❤️💞❤️✨
ناهار هم اومدیم خونه مادر بزرگ حامد کدو پخته بود عالی بود جاتون خالی دید که من ختمی خریدم ورداشت بهم گل بابونه و غنچه گل محمدی داد😍میگفت اینا مگه به درد پوست تو بخوره منو که حال خراب میکنه همش یه پام بیرونه به پام تو خونه 😂😂😂خداروشکر منم امروز خوشحال و شاد و خندان برگشتم خونه🙈☺️