2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست
سلاامم‌ من هفته فوق العاده‌ای رو گذروندم به خودم رسیدگی کردم و خوراکی‌هایی که دوست داشتم بدون محدودی ...

سلاممممم عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

به به حتماااااا کلی انرژی این هفته جذب کردی و حالت عالیه چون بدون دغدغه خاصی و یا محدودیتی فقط کارایی رو انجام دادی که حالت رو خوب کرده ایول ایول ✨💪🏻✨💘عالیههههه خانوم گل 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام فاطمه جان خوبی کتاب کلا خوبه حالا چه صوتی یا فیزیکی فرق آن چندانی ندارد هر کدوم خوبی خودش رو دا ...

سلاممممم پانته آ عزیزمممم مرسی بابت معرفی کانال مفید ✨💘✨💘✨💘✨💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که خوب باشید من این روزها مشغول کمی خانه تکانی هستم و اگه همسری راضی ب ...

به به تنتون سلامت عزیزدلمممممم منم با نظر همسرت موافقم 😂به چند دلیل 

بنظرم وقتی قالیشویی هست بهتره زیاد از جسمت کار نکشی چون بعدش خدایی نکرده کلی خستگی و .. میمونه 

البته انشالله به خیر و خوشی و سلامتی باشه واستون 💕🧿😍من این نظرمو کلی میگم 🙈

مورد دوم اینکه تا قالی هارو قالی شویی برمیگردونه بسلامتی شما میتونین گوشه دیگه کار رو انجام بدین و سرعت بالا می‌ره ☺️😍

فرش شستن رو فقط گروهی دوسدارم 😂تنهایی و یکی دو نفره من از پسش برنمیام هزار ماشاالله واسه شما که همه فن حریف هستین 💪🏻🧿

به دل خوش و تن سالم خانه تکانی رو انجام بدین انشالله 😍😍

منم مادرم یه چند سالی میشه که به اجبار و اصرار من تحویل قالیشویی میده قبلا خودش دست تنها یا با من 😂شروع به شستن میکرد تا فرش برق نمی‌زد مثل روز اول ول نمی‌کرد منم که هرچی مامان خانوم می‌گفت به فرمان بودم 😂🤐 ولی خداروشکر چند سالیه داستان عوض شده😂

ساحل جان خوشحالم که آخر هفته خوبی کنار مادر شوهر جان بودی خدا برات حفظ کنه هر بار که در موردش میگی ح ...

سلامممممم از ماست عزیزدلمممممم ♥️ دل تنگت بودیم عزیزم 

مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی من مطمئنم که خودت انشالله در اینده یه مادر زن و مادر شوهر عالی میشی 🧿💘🧿💘😍💘🧿💘😍🧿💘 انشالله اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 ❤️ انشالله به زودی زود با بهترینها و مناسب ترینا

فداتشم خوبم تو خوبی قشنگم؟😍🫂سلامتی وجودت خوشگلم😅چشم از الان دیگه هر روز ور دلتونم

سلامممممم به روی ماهت گل من خداروشکر خداروشکر پس از امروز  تاپیک مون نور و روشناییش چند برابر شده ✨💘✨💘

فدای تو بشم من من قربون فسقل هلی توی تیمت برم آخه 🧿🧿🧿🧿🧿مرسی عزیز دلم 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️منم ۱۱ م ...

زنده باشی عزیزمممممم مهرماهی مهربون و نمونه ♥️✨♥️✨♥️🧿✨🧿✨❤️ انشالله دلت هرروز شادتر و تنت سلامت تر از دیروز باشه عزیزدلم پیشاپیش مبارک باشه 💘😍💘😍💘

ن عزیزم بنظرم بهترین کار ممکن رو کردی ب قول مامانم میگه هیچ کسی با کار کردن نمرده ی مثاله ک میگه محی ...

محیای عزیزمممم مرسییییییییی نازنینم خوبی از خودته انشالله عزیزانت سلامت باشن مهربونم ❤️🧿

محیای خوشگلم من واقعا بهت حق میدم و خبر دارم که تو خیلی خوش قلبی انشالله خدا هزاران هزار برابر این خیر و خوبی هارو سمت خودتون برگردونه 

محیا همیشه مهم نیست ما چقدر از خودگذشتگی و محبت میکنیم چون اگه طرف مقابلمون بخواد ممنون و متشکر باشه ازمون کمترین خوبی مون جلوی چشمش هست می‌خوام بگم که بستگی به دید و برداشت طرف مقابل داره 

که دلیلش واسه اون انتظارش از اینکه همیشه همه جارو واسش تمیز و مرتب کنی چیه . 

تو خودت رو عوض نکن هر زمان تونستی از جون بهشون کمک کن و بسپار به خدا 

دقیقا مثل کارامون که دلی انجام میدیم و خیرو نتیجه شو از خدا می‌خوایم من مطمئنم خدا چندین برابرش رو بهتون برمیگردونه. 

من مادرشوهرم خیلی منطقیه یعنی اگه بدونه واقعا نمیتونم و از من برنمیاد انتظاری نداره 😂دلیلش هم اینه که از قدیم قدیما پدر مادر شوهرم و بعد ها پدر شوهرم همیشه واسش جا انداختن که اگه غریب نواز باشیم توقع مون رو در حد توان طرف مقابل انتظار داشته باشیم اینجوری آرامش بیشتری داریم  .. و اینکه زیاد اهل درگیری سازی نیست مثلا اکثر اوقات با کوچیک ترین حرکت یا کوچیک ترین صحبت و اشاره ش تک به تک بچه هاشو تابع خودش می‌کنه من و داماد هاشون بماند 😂😂این شاید ویژگی خوب یا بدش باشه که کاملا می‌تونه مارو مرید خودش کنه واسه همینه میگم دعام کرده 😂😂😂

از طرف دیگه حامد که شوهرمه یه اخلاق خوب داره که اگه من بدترین آدمم باشم همیشه کنار خانواده ش خوبی منو میگه و ویژگی خوب بهم میچسبونه 😂😂😂همین باعث شده مادر شوهر پدر شوهرم فکر میکنن دلیل سربه راه بودن حامد منم ، درصورتی که اینجوری نیست ما بین خودمون توافق داریم که جنگ و دعوا و اختلاف هامون بین خودمون باشه و خودمون حلش کنیم  خانواده هامون ندونن 😂😂😂

واسه همین میگم که خداروشکر کن شوهرت توی تیم خودته و از مادر شوهرت هم ناراحت نباش چون توقع اون بستگی به افکار و عقاید خودش داره نه کم و کاستی از تو خدایی نکرده

مرسی عزیز دلم آره اینسری داریم سخت هم قناعت و صرفه جویی و همه چیز دست ب دست هم داده 😁😁😁😁دنبال وا ...

انشالله🧿❤️🧿❤️😍💘😍💘😍حتمااااا که میشه عزیز دلم شک نکن

سلام دخترا صبح زیباتون بخیر انشالله بهترین خبرهایی بشنویم 😊😊😊از دیشب ساعت ۹ خوابیدم 😑😑😑 تا ۵ ...

عزیزمممممم دقیقا همینطوره مهربونم ❤️💘❤️💘❤️💘چقدر نصیحت های عالی داشتی عزیزم مرسی که تجربه هاتو نوشتی من که اسکرین گرفتم همیشه بخونمش چون همشون حق و حقیقت 🧿❤️🧿❤️دوست داشتن خودمون در هر زمینه ای و نسبت به هر آدمی درست ترین کار ممکنه 

محیا جون مردا شاید خصوصیت اصلی شون همین باشه که مثل ما خانوم ها زیاد دنبال استفاده از کلمات مختلف و .. نیستن ما خانوما واسه کوچیک ترین صحبت یا مهمترین صحبت هزاران چینش کلمات داریم و این هنر رو داریم که اگه بخوایم منظور خودمون رو با نتیجه دلخواه مون یکی کنیم از همسرت واسه این مورد ناراحت نباش 

بعضی از چیزا رو باید بزاریم پای طبیعت شون 😍💕

خداروشکر که بهتون خوش گذشته عزیزم نوووش جونتون

ای جانمممممممم فسقلی بتمن خاله 🫂 🫀 💘 هزار ماشاالله بهت همون اذان نگهدارت باشه فسقلی شیرین و دوست داشتنی 💕✨💘✨🧿💘✨✨💘✨💞💘

اره چقد جاش خالیه...منم مهر تولد دخترمهآذر هم‌تولد مامانمه...😻پیشاپیش تولد خودتو ،مامانتو، همسرت‌مب ...

مبارررررک باشه عزیزدل انشالله همیشه عزیزانت سلامت باشن 🧿 😍💕 😍 💕 

سلام‌قشنگم؟ خوبیم... فندوقای ما چطورن؟؟؟ببوس عزیزای دلمو😍😍😍😗😗

سلامممممم به روی ماهت نازنینم 💘 💕 💘 💕 مرسیییییی عزیزدلم سلام میرسونن خاله خوشگل شون