متاسفانه دیشب فهمیدیم که ( ک ا ***و م ) سوراخ بوده .. من بعد نیم ساعت قرص اورژانسی تنسی ۱/۵ رو خوردم .. بیایین بگین که باردار نیستم.. بدبختی از شانس بد من روز تخمک گذاریم هم همین حدوداست ..
میشه برام صلوات بفرستن؟؟؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نیم ساعت بعد خوردم چون اورژانسی نداشتم رفت گرفت طول کشید ولی اثرم نکرد با همون یبار حامله شدم
وااااااااییییییی
من چون زیاد قرص خورده بودم اثر نکرده بود قرص از فردا چند بار چای دارچین زعفرون زنجبیل با نبات زیاد بخور ان شاالله که چیزی نمیشه
🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️
من تو دوران عقدهم بودم رابطه محافظت شده هم داشتیم ولی احساس کردم یکم از دست شوهرم در رفت یکسا ...
خدا حفظش کنه عزیزم ..
چرا این قرص های اورژانسی اثر نمیکنههههه شاید یکی واقعا شرایط بچه داشتن رو نداشته باشه
من چون زیاد قرص خورده بودم اثر نکرده بود قرص از فردا چند بار چای دارچین زعفرون زنجبیل با نبات زیاد ب ...
روش قطعی تر دیگه ای سراغ نداری؟؟