2777
2789
عنوان

کیا با خوردن قرص اورژانسی باردار شدن؟ بیایید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 12469 بازدید | 44 پست
قرص اورژانسی زیاد خورده بودی؟

آره در طول سال زیاد خورده بودم مثلا تو یکماه دو بار قرص میخوردم

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️
روش قطعی تر دیگه ای سراغ نداری؟؟

نه دیگه باید چیزهای گرم زیاد بخوری 

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نباش شاید اثر کنه برات واسه بعضیا اثر میکنه واسه بعضیا نه

لعنتی من خییییلی تخمدانم قویه .. دخترمو با اولین اقدام باردار شدم .. الان دوسالشه و اصلا شرایط نگهداری بچه ی دیگه رو ندارم و میدونم خیلی به دخترم از لحاظ روحی اسیب میرسه چون بشدت بهم وابسته است...

تموم نگرانیم اینه خدایی نکرده این یکی هم اولین بار بشه .. زمان تخمک گذاریمم بود اخههه...

میشه برام دعا کنی و صلوات بفرستی؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
آره در طول سال زیاد خورده بودم مثلا تو یکماه دو بار قرص میخوردم

من الان در هفته 2بار میخورم فوبیای بارداری گرفتم 

ک ...م حساسیت دارم 

قرص ال دی اصلا نمیتونم بخورم 

دستگاه ایو دی هم میترسم خیلی 

مجبورم اورژانسی بخورم 

شوهرم بیچاره مراعات میکنه ولی من همش ترس از بارداری دارم

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
لعنتی من خییییلی تخمدانم قویه .. دخترمو با اولین اقدام باردار شدم .. الان دوسالشه و اصلا شرایط نگهدا ...

چقد شرایطت مثه منه

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
چقد شرایطت مثه منه

گریهههههههههه.. لطفا برام چندتا صلوات بفرست به نیت باردار نبودنم دوست عزیز❤❤❤😔

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
من الان در هفته 2بار میخورم فوبیای بارداری گرفتم  ک ...م حساسیت دارم  قرص ال دی اصلا نمی ...

وای اورژانسی زیاد نخور من یکسال یه عالمه قرص اورژانسی خورده بود دو سه ماه فقط لکه بینی داشتم رو بینایی چشمم اثر میذاره بعد زیادم بخوری اثر دیگه نمیکنه

سلامعزیزمخوبی بالاخره باردار بودی؟ منم الان شرایط تو رو دارم😔

نه خدا رو شکر .. سر موعدم پریود شدم الکی کلی استرس کشیدم

یه فوبیای وحشتناک دیگ به فوبیا هام اضافه شد😱

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
خب خدا روشکر  پس شما هم از زمانی که قرص خوردید تا موعد پریودی خونریزی نداشتین درسته؟

اره عزیزم 

خوش به حالت برامنم دعاکن باردارنباشم پسرمنم ۲ سالشه دقیقا شرایطم مثله شماست امروز اورژانسی خوردم ولی ...

اگه سریع بعد دخول، قرص رو خوردی به احتما ۹۰ درصد باردار نیستی عزیزم .. به منم خیلی استرس وارد شد ولی چون تقریبا نیم ساعت بعد قرص و خوردم بخیر گذشت