2777
2789
عنوان

حاضرید با این آدم ازدواج کنید

1450 بازدید | 126 پست

سلام چهل سالم  زیبا و خوش اندام تحصیلات شغل و درآمد متوسطی دارم مستقلم خونه و ماشین پس انداز دارم ازدواج نداشتم حاضرید با مردی ازدواج کنید پانزده سال بزرگتر یعنی 55  ساله ولی بیشتر میزنه قیافه و هیکل معمولی و شاید متوسط پایین  و یه پسر 27 ساله داره و همسرش فوت شده وضع مالی خیلی خوبی داره و واقعا تکیه گاه هست و همه زندگیش رو به نامت می کنه کادو در حد ماشین بنز برات بخره و سفرهای خارجه 

شما باشید ازدواج می کنید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیوونه ای 

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

اره از دستش نمیدم. چون کیسای بعدی نه تنها به خوبی این نیستن بلکه حتی از خود شمام هم شاید کمتر باشن. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن