2777
2789

پایین از نظر پول 

ولی مثلن پزشک باشه شغل شمام خوب باشه باهاش ازدواج میکنید؟

بنظرتون ممکنه بعدن ب مشکل بخورن از نظر موقعیت وسطح دغدغه ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

آدم بی پول داریم از صدتا پولدار با فرهنگ تره با اخلاق تره انسانیتشون بیشتره آدم بی پول داریم عقده ای ندید بدید تازه به دوران رسیدست که مردوم آزاری عادیه براشون ،در واقعا ذات مهمه نه پول اول شخصیتشونو بشناس بعد به پول نگاه کن ،هم یه خانواده پولدار می‌تونه عروس رو اذیت کنه هم یه خوانواده فقیر 

الان نصف ایران فقیرن چ افکاریه:/

فقیر یا پولدار آدم نمی تونه گند بزنه ب زندگیش 

دست بردارین از این تفکرات تروخدا ی چی یاد گرفتین هی تو هرتاپیکی میگین 

زندگی ک الکی نیست بگی وای فلانه ول کن طرف نداره

میگن چیزی ک برای خودت نمیپسندی برای بقیه نپسند

آدم بی پول داریم از صدتا پولدار با فرهنگ تره با اخلاق تره انسانیتشون بیشتره آدم بی پول داریم عقده ای ...

ما تو دوتا شرایط متفاوت بزرگ شدیم میشه گفت من تو نازو نعمت بزرگ شدم ولی ترسم میدونین ازچیه یکم خانوادگی دیکتاتورن و کلن تو شرایط متفاوت بزرگ شدن میترسم بخدا این تفکرات ک باهاش بزرگ شده تو زندگیم پیاده کنه راجب شرایط مالی...چون من واقعن نمیتونم تحمل کنم همچین شرایطیو  نفسم میگیره 

ما تو دوتا شرایط متفاوت بزرگ شدیم میشه گفت من تو نازو نعمت بزرگ شدم ولی ترسم میدونین ازچیه یکم خانوا ...

همین الان هم میشه متوجه شد اخلاقش چجوریه و تفکراتش چیه و اون اخلاقیات رو به خودش گرفته یا ازش دوری می‌کنه ،به نظرم حتما حتما برو پیش مشاوره قبل ازدواج شما هنوز خودشو کامل نشناختی و دید منفی داری نسبت بهش باید حتما کمک بگیرید از کسی که علمشو داره 

فقیر یا پولدار آدم نمی تونه گند بزنه ب زندگیش دست بردارین از این تفکرات تروخدا ی چی یاد گرفتین هی تو ...

من گفتم با ی فقیر ازدواج کن؟؟

سطح خانوادگیش یکم پایین تره اما بنده خدا تلاشش کرده شغل آبرومندی داره وجه اجتماعی خوبی داره 

منظور من مقایسه جوجه ب جوجه بود ک الان خیلی باب شده خونه اونا فلان منطقه ما فلان منطقه ....

البته درست میگی الان دیگه فقط وضع مالی و شغل و ماشین ملاک مردم دهن بین شدن و برا چشم و هم چشمی و متلک انداختن دور هم جمع میشن ممکنه بعدا تاثیر بزاره رو زندگیت 

(لطفا ریپ نزن حوصله بحث ندارم نظرتون کاملا محترمه و دغدغه تون هم محترم و متوجه حساسیتتون هستم فقط نظرم رو گفتم تمام)