۴۵
بخاطر فروغ قلب منو تیکه تیکه کردی آره ؟
شاهگل من آخرش مال تو میشم اونوقت باید تا چند سال تیکه های منو سر هم کنی ها ، از من گفتن بود .
با ناراحتی نگاه به همایون انداختم و گفتم کی گفته مال هم میشیم؟
همایون گفت این چشای غمگینت ، این نگاهی که از روز اول تا الان کلی فرق کرده .
اون نگاه زیر چشمیت وقتی میام خونه ، خودتو گول میزنی ، دلتو گول میزنی ولی این چشا که دروغ نمیگن ، میگن؟
فروغ برات چیکار کرده حاضری از دلت براش بگذری ها ؟
نفس عمیقی کشیدم و گفتم تو پستوی خونه ، تو تاریک ترین روزا ، توی سرد ترین روزا نور بود برام فروغ ، نوازش میکرد روحمو ، گرم میکرد تنمو .
همایون لبخندی زد و گفت یه چیزی شبیه عشق تو آره ؟
من اون نور میشم برات شاهگل
خواستم چیزی بگم اما صدام درنمیومد ، همایون گفت میرم برات ابجوش میارم .
همایون که از در اتاق بیرون رفت بلافاصله شهرزاد اومد داخل و گفت با یه من عسل هم نمیشه خوردش ، هیچیش مث بابای خدا بیامرزمون نشده همه چیزش مثل مامانش شده عین بت زهرمار.
اذیتت که نکرد نه؟ سری به نشونه نه تکون دادم
شهرزاد کش و قوسی به بدنش داد و گفت دیشب سرشام میگه برو بگو این دختره بیاد. عجبا !! گفتم تو اگر از این دختره خوشت نمیاد چیکار به خورد و خوراکش داری ؟
با من دعوا میکنه که جواب منو سر بالا میدی ، این جواب سربالا دادنه؟
صبح هم که عین برج زهرمار مریض شدن تو رو از چش ما میبینه .
هنوز داشت ادامه میداد که همایون با آب تو دستش وارد شد ، نگاهی به شهرزاد کرد و شهرزاد زیر لب غرغر کنان بیرون رفت .
همایون لیوان داد دستم و گفت شاهگل جون همایون خاطرمو میخوای نه؟
خواستم جواب بدم نه اما یه چیزی مانع شد ، مردد موندم . واقعا خاطرشو میخواستم ؟
آهسته لب زدم نامزد حسن هم خاطرتو میخواست ؟
همایون با تعجب گفت یاسمین ؟
سر تکون دادم که گفت اون به من چه صنمی داره ؟
دختره اومد این جا چارروز موند انقد خیره سر بود خودمونم وقتی متوجه شدیم که سرعقد با طرف نشست ، تو این خونه هزار تا آدم رفت و آمد داره مگه من ضامن نامزد باغبون این خونه هم هستم که یکی بهتر دید دلشو نبازه؟
سرمو بین دستام گرفتم که همایون گفت استراحت کن باشه ؟
حالت بهتر میشه قربونت برم ، برای بار اول به این تیکه کلامش فکر کردم . قربونت برم ؟ تو با اینهمه برو و بیا قربون من بری ؟
منتظر بودم درو ببنده که گفت شاهگل ، منم اگر نور این روزای زندگیت بشم . همینقدر به عشقم وفادار میشی که به دوستی فروغ وفاداری؟