2777
2789
عنوان

جراحی پای شکسته و پلاتین تورو خدا اگه تجربه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4551 بازدید | 36 پست
دردش غیر قابل تحمله  مثل ایکنه چون جاهای دیگه پام هم شکستگی داره ولی نیاز به جراحی نداره باید ...

من پام پیچ خورده نشکسته سه هفته آتل باید ببندم 

اونوقت سه جای پات چقدر جزئی آسیب دیده که دکتر با گچ میخواد حلش کنه مخصوصا ران 

سالها پیش بخاطر شکستگی ساق پا، پلاتین رفت توی پام.

زمانی که پلاتین توی عضو شکسته می گذارن، زیاد به استراحت نیاز نداره. من خیلی ترسو هستم و جرات نمی‌کردم بعد از یکماه پامو زمین بگذارم. ولی یه پسره همزمان با من عمل شده بود بعد از یکماه خودش راه افتاده بود اومده بود دکتر.

پامو اتل بسته بود دیگه گچ نگرفتن

برای مراقبت هم کلسیم طبیعی بیشتر از قرص مصرف کن. مثلا لبنیات، میوه هم پرتقال که الان فصلشه، موم زنبور عسل رو مثل ادامس بجو خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ی توصیه از تجربه خودم بهت دارم

میخوای گاهی وقتی دردتو حتی مورفین یا مسکنای دیگه نمیندازه کاری بکنی ی کیسه اب گرم بخر ابجوش بریز بزار رو پات ، چنان ارامشی میگیری ک اصلا منو دعا میکنی :) من قفسه سینم س تا پلاتین گذاشتم اوایل خیلی خیلی حس سنگینی میکردم ب مرور بهتر ‌شد

نیکی‌ کن‌ و خوش‌ باش‌ به‌ آرامش‌ وجدان ، بگذار‌ بگویند فلانی‌ بدِ‌ دنیاست🤌🏻 !

برای جوش خوردن سریع استخونات اب هندوانه و انبه یادت نره 

اناناس شده کمپوتشم بخری بخور

نیکی‌ کن‌ و خوش‌ باش‌ به‌ آرامش‌ وجدان ، بگذار‌ بگویند فلانی‌ بدِ‌ دنیاست🤌🏻 !

پسر پنج ساله من رون پاش شکست. از بالای رون تا کنار زانوش براش پلاتین گذاشتن.‌

والله ۴ هفته تو گچ موند اصلا هم راه نمیرفت.‌ بعدش هم که گچ و باز کردیم چندماهیموقع راه رفتن کامل لنگ میزد 

دردش هم که تا دوسال مدام میگفت پام درد میکنه مخصوصا تو فصل سرما یا زمانی که زیاد راه میرفت. 

آتل گفتم سه هفته  شوهر من ارتوپد هست عزیز دل  بعد عمل اتفاقا سریع مریضش رو میده دست فیزی ...

ببخشید شوهر من الان شش هفت ساله توی ساق پاش پلاتین هست کلا از مچ تا زانو.میشه بپرسین دربیاره بهتره پلاتینو یا باشه؟ همیشه هم میگه درد میکنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/1986603

پرس و جو پیش دکتر خوبی برو برای جراحی، بعد اون مو به مو مراقبت‌های که میگه رو انجام بده محدودیت حرکتی دقیقا تا زمانی که میگه داشته باش، شیر با پودر سنجد بخور. قلم شتر و گوساله و گوسفند و پای مرغ و.... اینا بگو برات درست کنن.کمپوت آناناس بخور به امید خدا زود خوب میشی عجله نکن برای راه رفتن شاید بیشتر از سه ماهم طول بکشه

کجای پاتون پلاتین داره؟

من ساق پام پلاتین داره

اینکه میگید یه هفته و یه ماه و... خیلی برام عجیبه

اگه گفتن که شکستگی هاتون نیاز به پلاتین داره مطمئن باش که جزئی نیست، وقتی استخون خرد میشه و میدونن دیگه با گچ و... خوب نمیشه بالاجبار پلاتین میکنن.

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی واقعیتش اینه که قطعا چند ماه درگیری؛

بخصوص که رون پا سخت تر از ساقه پاعه و اینکه شما چنتا شکستگی داری

من یه هفته بیمارستان بستری بودم و دوبار جراحی شدم و یه ماه پام آتل داشت و سه ماه گچ

ببخشید شوهر من الان شش هفت ساله توی ساق پاش پلاتین هست کلا از مچ تا زانو.میشه بپرسین دربیاره بهتره پ ...

عزیزم بعد شش هفت سال دیگه پلاتین وارد گوشت شده و قابل جداسازی نیست

بعید میدونم دربیارن

منم همین اشتباه رو کردم و زود درنیاوردم و دیگه موند توپام

2810