2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم مامان بیتائی جون. چقدر عالی پس خیلی هم زبانت عالیه و جای هیچ نگرانی نیست. انشاله حتما موفق میشی. آزاد خیلی هزینه اش زیاد میشه.........من قبئل شده ام ولی نمیخوام برم فقط به خاطر هزینه اش چون هم جو دانشکده مون رو خیلی دوست دارم هم از سطح علمیش راضیم هم استادها خیلی خوب مون میشناسن. اما امان از ترمی 6-7 تومن.............
Always believe that something wonderful is going to happen
الی جون منم ازاد خوندم ارشد و خیلی جو ش و دوس دارم ....من واسم هزینه مهم نیست اخه خیلییییی علاقه دارم.متاسفانه تهران نیستم
واسه دولتی هم فقط باید شهر خودم و بزنم...شانس قبولیم کم میشه
چه تفاهمی! من هم آزاد بودم و اتفاقا من هم میمیرم برای درس و رشته ام اما چون تازه خونه خریدیم واقعا الان تو این شرایط ترمی 6-7 تومن برام مساله مهمیه.هرچند که مامان اینا خیلی تشویق میکنن و میگن که ما توشهریه کمکت میکنیم اما خب تصمیم گرفتم یک بار شانسم رو تو دولتی امتحان کنم.اگه نشد دوباره همین علوم تحقیقات رو میرم.چون با استاد راهنمام که صحبت کردم-مدیرگروهه- گفت میتونم برات کاری کنم که قبولیت رزرو باشه یعنی ثبت نام کنم و ترم اول رو مرخصی بگیرم.

عزیزم اصلا نگران قبولیت نباش مطمئن باش که حتما دولتی قبول میشی. من اعتقاد دارم افرادی مثل ماها که درس رو از روی علاقه و به خاطر ارزشش میخونن حتما نتیجه بهتری هم میگیرن. تا خدا رو داریم شانس قبولیمون هم زیاده. توکل به خدا.

میتونم شهر و رشته ات رو بپرسم؟

من ساکن کرج هستم.رشته ام هم که آموزش زبان انگلیسیه. نی نی هم ندارم 30 سالمه.
سلام دوستان امیدوارم همگی موفق باشید منم خیلی دوست دارم دوباره درس خوندن رو شروع کنم اما به شدت روحیه ام رو از دست دادم و احساس بی حوصلگی می کنم برام دعا کنید سعی می کنم بیام بهتون سر بزنم ببینم اینجا کسی هم رشته من هست؟ من ادبیت فارسیخوندم
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
سلام منا جون خوبی؟ انشاله شما هم موفق باشی. عزیزم قدم اول شاید کمی سخت باشه اگه با سختی قدم اول بجنگی حتما روحیه ات رو هم بدست میاری.
گیسو طلا جونم سلام فدات بشم به خدا گرفتار بودم می تونی از بچه های کلوپمون هم بپرسی عزیزم
خیلی ناراحت نباش خدا بزرگه ایشالله که قبول میشی همه جا بالاخره گیر خودشونو میدن می خوان بگن که آسون نیست اما شاید تو رقبات وضعت بهتر باشه و قبول شی عزیزم اینجا چطور بود ؟ رقباتو هم دیدی؟
سلام ملیدای گلم.جدی کلی دلم برات تنگ شده بود.پسر گلت خوبه؟ انشالله که گرفتاریات به سلامتی حل شه عزیزم.

مصاحبه اونجا که اصلا جالب نبود.فکر میکنم کاملا صوری و الکی بود یا شاید هم چون رتبه من خوب نبود همون اول تصمیم گرفتن که زیاد جدیش نگیرن. رویهم رفته امیدی به قبولی ندارم.

ملیدا تصمیم گرفتم برم تو کار بچه دوم
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی