2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها آزمون زبان ها کیه؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
ﺳﻼﻡ ﺭﻭﮊﻳﻨﺎ ﺟﻮﻥ. ﺧﻮﺵ اﻭﻣﺪﻱ ﻋﺰﻳﺰﻡ. اﻧﺸﺎﻟﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ. ﺑﺎﺑﺖ ﻣﺠﺎﺯ ﺷﺪﻧت ﻫﻢ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻣﻴﮕﻢ ﺁﻓﺮﻳﻦ. اﻧﺸﺎﻟﻪ اﻣﺴﺎﻝ ﺑﻪ اﻭﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﻛﻪ اﻳﺪﻩ ﺁﻟﺘﻪ ﺑﺮﺳﻲ.
Always believe that something wonderful is going to happen
الیسما جون من هم هم رشته ای شمام. تازه ارشد قبول شدم. دولتی شهر خودم. دانشگاه رازی. رتبه ام 90 شد بهم گفتن بزن تهران واصفهان و ... ولی نخواستم برم شهر دیگه ای چون دانشگاه خودمون هم دکترای آموزش داره و منم اهل زندگی تو شهر دیگه نیستم. خوشحال میشم با هم آشنا بشیم و منو راهنمایی کنی.
Elisma
1392/6/1 10:59 ق.ظ

ﺳﻼﻡ ﺭﻭﮊﻳﻨﺎ ﺟﻮﻥ. ﺧﻮﺵ اﻭﻣﺪﻱ ﻋﺰﻳﺰﻡ. اﻧﺸﺎﻟﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ. ﺑﺎﺑﺖ ﻣﺠﺎﺯ ﺷﺪﻧت ﻫﻢ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻣﻴﮕﻢ ﺁﻓﺮﻳﻦ. اﻧﺸﺎﻟﻪ اﻣﺴﺎﻝ ﺑﻪ اﻭﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﻛﻪ اﻳﺪﻩ ﺁﻟﺘﻪ ﺑﺮﺳﻲ.

خیلی ممنون عزیزم
Lilypie Pregnancy tickers
ﻣﻬﻨﺎﺟﻮﻧﻢ,اﻭﻻﺧﻮﺵ اﻭﻣﺪﻱﺩﻭﻣﺎ و ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻬﻢ! ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻛﻪ ﺗﺎﺯه اﺭﺷﺪﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻱ ﻭاﺯ اﻻﻥ ﺑﻪ ﻓﻜﺮﺩﻛﺘﺮاﻫﺴﺘﻲ. ﺑﺪﻭﻥ ﺑﺎ اﻳﻦ اﻧﮕﻴﺰﻩ اﻱ ﻛﻪ ﺩاﺭﻱ اﻳﻨﺪﻩ ﺭﻭﺷﻨﻲ اﻧﺘﻆﺎﺭﺕ ﺭﻭ ﻣﻴﻛﺸﻪ.و اﻣﺎ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﻴﺸﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺑﻲ ﻣﺜﻞ ﺷﻤﺎﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ.اﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺷﺘﻲ ﺑﻪ ﻣﻦ اﻳﻤﻴﻞ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮﺑﺘﻮﻧﻴﻢ ﺑﺎﻫﻢ ﺩﺭاﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺎﺷﻴﻢ
ﻫﺮﻛﻤﻜﻲ اﺯﺩﺳﺘﻢ ﺑﺮﺑﻴﺎﺩ ﺩﺭﺧﺪﻣﺘﺖ ﻫﺴﺘم. و ﺩﺭ ﺁﺧﺮ,اﺗﻔﺎﻗﺎ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﺗﻮﺩاﻧﺸﻜﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﻓﻮﻕ ﺧﻮﻧﺪﻱ ﺩﻛﺘﺮﻝ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﻧﻲ ﭼﻮﻥ ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻴﺘﻮﻧی اﻧﮕﻴﺰﻩ و ﺗﻮاﻧﺎﻳﻴﻬﺎﺕ ﺭﻭ ﺑﻪ اﺳﺘﺎﺩﻫﺎﺕ ﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻱ.ﻭاﻳﻦ ﺑﺮاﻱ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻋﺎﻟﻴﻪ. ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷی ﺩﻭﺳﺖ ﺑﺎ ااﻧﮕﻴﺰﻩ ﻣﻦ.
مهنا عزیزم جوابت رو همینجا برات مینویسم:

خانمی برای رشته ما هم مدرک تافل ضروریه اما با نمره cut score بیشتر از بقیه رشته ها. اما برای آزمون داشتن تافل ضروری نیست یعنی شما حتی اگه مدرک زبان نداشته باشی آزمونت رو میدی برای مصاحبه دکترا هم داشتن مدرک تافل اجباری نیست اما موثره توی قبولی و برات امتیاز محسوب میشه البته من خیلی ها رو میشناسم که بدون نمره تافل دانشگاههای دولتی تهران قبول شدن. شما اگه نمره تافل نداشته باشی و دکترا قبول شی دانشگاه تا قبل از امتحان جامع بهت فرصت میده که نمره زبانت رو تحویل آموزش گروه تون بدی که برای رشته ما امتحان جامع میشه ترم 5.سه ترم اول واحد های درسی رو پاس میکنیم ترم 4 مرخصی هستیم برای امتحان جامع و ترم 5 هم امتحان جامع رو میدیم. پس اگه شما دکترا قبول شدی و مدرک تافل نداشتی 2 سال وقت داری مدرک تافلت رو بگیری.
باز اگه سوالی داشتی من درخدمتم. موفق باشی عزیزم.
بچه ها برای زبان چه منابعی رو باید خوند؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»