دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اخه بچه برادرشوهرم دنیا اومد تا الان ک ۳ سالشه کلا گوشی جلو چشمشه ولی دو ساله بود عین بلبل حرف میزد ...
دختر من تا چن ماه پیش اصلا جمله نمیگفت چن روز دیگه هم سه سالش میشه ولی تقریبا ۲ ماهه حرف میزنه جمله میگه نگران نباش بعضی بچه ها یهویی شروع به حرف زدن میکنن
تنهاحرف زدن باهاش نیست باید بچتچن هم باهاشون هم کلام بشه هردو تکرار تمرین داشته باشی ازش بخواه باهات همکاری کنه آب بهت گفته بهش بگو آب بده از دو جمله ای باهاش شروع کن بهت آب داد زود نده بهش بگو آب چیکارکنم آب بدم بعضی وقت ما خودمون جملات کودک اصلاح نمیکنم کودک یاد میگیره همین روند ادامه بده پس عوض کن روش حرف زدن به چالش بکش بعضی وقت مجبورش کن تا اون جوان بگو .. زور نگو فقط تا وقتی جملشو کامل نگفت منتظرش بزار
وقتی میبری کفتار اول بهش تصویر نشون میده مثلاً این این میوه چیه ...بعدش وقتی دید تموم اینا رو بلد شروع میکنه به جمله سازی پس از اولین کار با تصاویر شروع کن بعدش جمله سازی سعی کن همیشه یه قدم از گفتار درمانی جلو باشی