2777
2789
وای خدایا چقد این مدل تاپیک زیاد شده خیییییلی نگرانم واقعا چه به سر بچه ها داره میاد دختر منم و یک ...

بخاطر تنهاییه

و توی خونه و اپارتمانا زندانین

قدیما همبازی و خواهربرادر زیاد داشتن تنهانبودن زود ب حرف میومدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا چقد این مدل تاپیک زیاد شده خیییییلی نگرانم واقعا چه به سر بچه ها داره میاد دختر منم و یک ...

چه ربطی به گوشی داره

پسر من با گوشی شعر یاد گرفت کلمه یاد گرفت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
فردا تولد ۲سالگی بچمه ولی ذوقم کور شدست. چون راه نمیره حرفم نیومد مثل بقیه    

کاردرمانی نبردی؟

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
یاد میگیره هزار بار باید بگی مامان تا بگه بعد ک رو روال افتاد دوبار بگی میگه

بابا مامان آب اَلو دَدَ عکس علی عَجیج عمو بلده بگه موقع بازی بکار میبره ولی دلم میخواد زودتر حرف بیاد

جدی ؟    چه خوب یعنی امیدوار باشم

آره بابا معلومه. اصلا اصلااااا نگران نباش، من انقد خودخوری میکردم. حالا باید مواظب باشم حرفی نزنم بره یجا بگه آبرومو ببره😂😂😂همه چیزم تو ذهنش میمونه

تا قبل از ۲سالگی یه کلمه هم حرف نمیزد. حتی روز تولدش. انقدر حرف میزدم و تکرار میکردم هیچ فایده ای نداشت فقط نگاهم میکرد. تا اینکه خودش شروع کرد، و خیلی هم زود پیشرفت کرد. خوب شد به حرف بهداشت گوش ندادم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

اخه بچه برادرشوهرم دنیا اومد تا الان ک ۳ سالشه کلا گوشی جلو چشمشه ولی دو ساله بود عین بلبل حرف می‌زد تولد یه سالگیش راه می‌رفت و می‌رقصید. 

چه میدونم میگن اوتیسم و سندروم دیجیتالیست سرچ کنید متوجه میشید منم حیلی نگران دخترمم

۲۴ساعت بدی هم. چشم ضعیف میشه هم گوش هم مغز خراب می‌کنه

گاهی ک گریه می‌کنه در حد یک ربع براش آهنگ بچه گونه بزار

یا فیلم بچه ها رو

حتی تی وی نگاه می‌کنه عقب بشینه ازش بپرس چی شد چی گفت

بچه من الان فیلم برام به زبون خودش میگه

صداش ضبط کن بگو بیا به خاله سلام کن بعد حرفش بفرست خاله اش قربون صدقه اش بره با ویس براش بزار بچه تحریک میشه به حرف زدن

برای بچه من جواب داد بقیه رو نمیدونم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مبارکه ایشالا ۱۲۰ سالگیش راه حتی با کمک دیوارو مبل نمیتونه بره؟

فدات بشم مرسی... چرا .خیلی وقته از ۱۰ ماهگی مبل رو نگه می‌داشت وایمیستاد همچی رو خیلی وقته میگیره بلند میشه و با کمکشون راه میره ولی دستشو ول نمیکنه مستقل بره

2810