2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت بهتر نبود سه دنگ سه دنگ به نام میزدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 98 پست

جریان دختر مشهدی که بتازگی به قتل رسید

سر همین بنام زدن ملک بود.

اقا سند باغ بنام زنش زد...زن هم خواست جدا بشه..سند به نام مادر خودش زد.

اقا هم خانم با اسلحه کشت( البته دوست اقا ضارب بود)...

اسی اشتباه نکن..یه حرفی بوده تموم شده رفته اینقدر زود دل نسوزون.تو اون همه طلا دادی پس انداز ۱۰ سالتو دادی..از اینا گذشته واسه تو هیییچ خرجی نکردن حالا ۳ دونگ خونه در عوض یک عروس خوب خیلیه به نظرت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با وکیل مشورت کن من اطلاعات درست ندارم ولی چیزی که میدونم باید قولنامه بنویسی حتی دستی خودتون مثلا م ...

همه قوانین خرید وفروش باید رعایت بشه،شهود،مبلغ،مشخصات دقیق مال وافراد و...دقیقا نمونه قولنامه بنگاه ها

2805

به نظر من لازم نیست کاری کنی همین که قدردان همسرت و پدر و مادرش باشی برای تربیت همچین پسری کافیه ،از الان هم راجب اموال بعدی که به نام کی باشه هیچ صحبتی نکن و به حرف شوهرت گوش کن ،یه مدت دیگه این حرفها تموم میشه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

همون برگه ای که بین خودتون بنویسید و توش مشخصات خونه و ادرسش باشه و امضای خودتون و شاهد کافیه.. حکم همون قولنامه است.. تو نت بزن طرز نوشتن مبایعه نامه... عین همون اجرا کن... سند رو هم دست نزن

اسی اشتباه نکن..یه حرفی بوده تموم شده رفته اینقدر زود دل نسوزون.تو اون همه طلا دادی پس انداز ۱۰ سالت ...

بابا همسرش ماشین فزوخته زمین پدریشو فروخته 

کم چیزی هست؟

میگه بنده خدا وضعیت مالیشون ضعیفه

حالا ۲ دنگ رو بزنه ب نام شوهرش چی میشه

بعدشم مشخصه شوهرش ادم خوبیه

همین اول کاری

حتما براش سرویس خوب و عروسی خوب میگیره 

ادم نباید اینقدر طمع کار باشه 

پس تو دفترخونه بگم صلح نامه برام تنظیم کنه دیگه؟ ببخشید پرسیدم میخوام مطمئن بشم بی گدار به اب نزنم

اره صلحنامه باز هم بپرس جلوتر برو دفتر خانه بدون شوهرت صلح رو بپرس ی وقت عمری نکنه ،رقبی نکنه 

بابا همسرش ماشین فزوخته زمین پدریشو فروخته  کم چیزی هست؟ میگه بنده خدا وضعیت مالیشون ضعیفه ...

نه عشقا همه سرد میشه اسی متعهد شو به زن خوب بودن ،تو به خودت مطمعنی ،ولی دنیا نامرده ی بار ریش قیچی سمتت آمده لگد به بختت نزن

2810