2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت بهتر نبود سه دنگ سه دنگ به نام میزدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 98 پست
عزیزم من همسرم ی غلطی کرده حالا الان بهش میگم باید ۶دانگ خونه رو بزنه به اسمم  چیکار باید بکنم ...

با وکیل مشورت کن من اطلاعات درست ندارم ولی چیزی که میدونم باید قولنامه بنویسی حتی دستی خودتون مثلا مبلغ بزن دو میلیون و کارت به کارت کن براش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من همسرم ی غلطی کرده حالا الان بهش میگم باید ۶دانگ خونه رو بزنه به اسمم  چیکار باید بکنم ...

بگو خونه رو بهت صلح کنه صلح بلاعوض بدون هیچ شرطی برو دفتر اسناد رسمی صلح نامه بنویس ،صلح عمری نباشه یعنی مال خودت باشه رقبی نباشه مثلا صلح محاباتی باشه به ازای ۵۰۰ هزار خانه را به تو صلح کنه و صلحنامه تنظیم کنی 

2805
اینم میشه ولی فکر نکنم به چشم بیاد ۱۴ سکه 

همون سه دنگ رو به نامش کن اینطوری دل مادرشوهرت و پدرشوهرت هم راضی میشه و خیر و برکت و عشق و علاقه تو زندگیت هم بیشتر میشه .شک نکن تو همین خونه و با همین یک خونه نمیمونید و درآینده حتما یا خونه ی بزرگتر و بهتر یا یه خونه ی دیگه خواهید گرفت اون رو بعد کامل بزن به نام خودت 

اخه سند ملکی 6 دونگ به نان یک نفر باشه خیلی بهتره... خانواده ی همسرت میگن شاید خدایی نخواسته یه وقت اختلافی بینتون پیش بیاد و شما خونه رو برداری و خلاص... بهتره تو یه برگه بنویسید که 3 دونگ متعلق به همسرتون هست.. خودت و همسرت و خانواده ات و خانواده ی همسرت امضا کنن..به همین راحتی ارامش میگیری

نمیدونم والا .دلم یه جوریه . اخه زندگیمون مشترکه دلم میخواد همه چیز مشترک باشه

همین شوهرت دراینده یه چی بخره میزنه به اسم خانوادش 

همین که پول رهن و اجاره نمیده بسه براش

هر سال کوچ نمیکنه 

من لیسانس شنوایی سنجی دارم ، تو کلینیک تخصصی گوش و شنوایی مشغولم

با لیسانس این رشته پس میشه وارد کارش شد 

یکی از نزدیکانم ابن رشته رو میخونه 

بنده خدا خیلی تو سختی و زحمته 

انشالله ک بتونه ثمرش رو ببینه 

الان که نامزدی ولی تو طول زندگی هیچ وقت نزار همه چیز همه کس بدونه،من ماشین،خونه باغ به ناممه،ماشین که از اول به نامم خرید باغ وخونم تو کرونا زد به نامم گفت پشتوانه تو ودخترم اگ چیزیم شد،ولی فقط ماشینو،اونم چون امسال با اسم همسر ثبت نام کردیم برلی ماشین،بقیه فهمیدن ماشین موجود چتد ساله به ناممه

2810