2777
2789
شما خیلی جوونی میتونی یه زندگی نو بسازی اصلا حسرت گذشترو نباید بخوری

بله من میتونم 

با تمام غم هام هنوزم امید دارم به زندگی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم واسه دلت 🥲

واقعیت زندگی همینه 

من اینو یاد گرفتم بجنگم و از دنیا و خدا و مردم انتظار کمک نداشته باشم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
بله من میتونم  با تمام غم هام هنوزم امید دارم به زندگی

🥲باور کن همشون گذراست

من خیلی شکست های روحی بدی دیدم..

رفیقای چرتی دورم بودن ک اگه خدا حواسش بهم نبود ممکن بود خیلی ضربه های بدتر بخورم و با این سن بشم ی دختر ولگرد کف خیابون!

🙃ب خدا توکل کن بخدا خودش معجزه میکنه درسته غم هست ولی شادی هم هست چه زود چ دیر پس از هر سختی اسانی...

بدنم خستس عجیب:)
🥲باور کن همشون گذراست من خیلی شکست های روحی بدی دیدم.. رفیقای چرتی دورم بودن ک اگه خدا حواسش بهم ...

من خیلی وقته منتظر آسونی هستم...

اما به این نتیجه رسیدم که دنیا جای آسانی نیست...

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

۲۰

اگه فرصت خوب پیش اومد زود ازدواج کن. به خودت میای میبینی همه دوستات و هم سن و سالات ازدواج کردن تو موندی. مجبور هم هستی که تو جمعشون نشینی تا روت باز نشه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری