2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۵

زندگی رو سخت نگیر

به خودت و دیگران زهر نکن

غصه نخور

بجاش تا نیروی جوانی داری تلاش کن

با همه مهربون باش

دیگران رو ببخش و از اون مهم تر خودت رو ببخش

هر روز صبح یه زندگی تازه رو شروع کن با امید و با تلاش و توکل بر خدا

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

منم ۱۶ سالمه 

به هیچکس وابسته نشو وابستگی به هرچیزی برات ضرره..

برای ایندت تلاش کن مطمئن باش ۵ سال دیگ میگن ب کجا رسیدی نمیگن اون شب پارتی کجا رفتی یا دوس پسرت کی بود

اینم بدون هیچکس اونقدد ک فک میکنی براش مهم نیستی بیشتر مردم دنبال منفعت خودشونن ۲۰ سال دیگه وارد دنیای میان سالی میشی و اون جذابیت قبل و نداری اگر یکی انتخابت کرد نزار برای قیافت یا استایلت باشه اخلاق رو مورد اول قرار بده چون قیاقه بعد ی مدت تکراری میشه این اخلاقه ک همچیو میسازه

برای پسر هرکاری نکن مثل بعضی از دخترای بی اعتماد بنفس!

و با هرکسی هم زود گرم نگیر دوتا رفیق داشته باش ولی اورجینال و صمیمی و سالم 

و اینکه هیچچچچ وقت سمت دود نرو من اینارو تو اطرافیان دیدم چون سمت مواد رفتن نابودت میکنه ممکنه توی زندگیت خیلی موقعیت اینجوری پیش بیاد هیچ وقت امتحانش نکن چون وقتی بری سمتش چشاتو وا میکنی میبینی پیر شدی رفت !

تفریحات سالم داشته باش درس بخون ادب و رعایت کن چون نشون دهنده شخصیت خانوادگیه

هرچی ک بود گفتم:)

بدنم خستس عجیب:)
چقد به دلم نشست حرفات 🥲🤌

وقتی به گذشته نگاه میکنم و میبینم که خودم این کارها رو نکردم پشیمون میشم

امااا خودم رو بخشیدم تا بتونم ادامه بدم

من هنوووززز جوانم من زنده هستم و زندگی با تمام تلخی و شیرینی ادامه داره...

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

۲۳ 

دنیا خیلی بی رحمه

خدا با تیم مقابلته نه تو

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
وقتی به گذشته نگاه میکنم و میبینم که خودم این کارها رو نکردم پشیمون میشم امااا خودم رو بخشیدم تا بت ...

شما خیلی جوونی میتونی یه زندگی نو بسازی اصلا حسرت گذشترو نباید بخوری

درسته ۱۶ سالته ولی یه چیزاییو گفتی که خیلیا تو سنای بالا میفهمننش ایول 😍

اره ولی بعضیاش تجربه های دردناکی بود که به من درس زندگی داد تو خیلی راهای بدی بودم فقط خدا نجاتم داد🤍شکرش

بدنم خستس عجیب:)
2810