2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 4169 بازدید | 204 پست
بچه ها مامان من خودشیفته نبود ولی فوق العاده سختگیر و کنترلگر بود به شدت روی من حساس بود و خیلی کنتر ...

احتمالا مادرت این اختلال رو داره ،خوب شدنش هم تله هست برای اینکه تو رو به طرفش بکشونه بعد روز از نو روزی از نو .مواظب باش .همه خودشیفته ها همینن استاد دونه پاشیدنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم نباشه ولی همینجور دوری و دوستی بمون احتیاط کن

سلام عزیزم

خوش اومدی به خونه خودت. مهربونی و دغدغه مندیت قابل ستایشه... معلوم میشه شما هم همدردی. خیلی متاسفم... از لایک هات، نظراتت و راهنمایی صادقانه و دلسوزانت حسم میگه داستانی از زخم خوردنهای بی نهایت و تلاش بی وقفه برای بقا رو پشت سرگذاشتی و دانش و تجربه زیسته غنی در این زمینه داری. همون طور که تو پست اول گفتم، اینجا به شدت از افرادی مثل شما استقبال میشه. مشتاقیم که اگر فرصت کردید و دوست داشتید، تجربه ها و راهکارهای خودتون رو با ما به اشتراک بذارید‌‌...

چه تعبیر قشنگیتجسم کردمبعدا بیشتر مینویسمالان فقط فرصت کردم بخونمناهار بچه هارو آماده می کنم😘

سلام شیرین جانم

خوبی جنگجوی سرافراز ما؟ دیدم منو تو تاپیک کاربر مورد علاقه تگ کرده بودی. اما متاسفانه من دیر رسیدم و اون تاپیک غیرفعال شده بود، به همین خاطر هم نتونستم اونجا مشارکتی کنم.

اما به خودم واجب دیدم از صمیم قلبم ازت تشکر کنم. عزیز جانم، درسته که من و تو تا به حال همدیگه رو از نزدیک ندیدیم، با این حال اینقد تو همیشه مهربون و فوق العاده بودی که حد نداره. باید بگم این دومین بار بود که اشک شوق به چشم من آوردی!!! این برام بی نهایت ارزشمنده. خودت خوب میدونی حال منو، و میدونی که دوستی پاک و صادقانه تو چطوری در تاریکترین لحظات زندگیم به من گرما و نور بخشید...

تا ابد ممنونتم 💖  

سلام  @_shine_   عزیزم

دیدم منو تگ کرده بودی. تاپیک تعطیل شده بود و نتوستم اونجا صحبت کنم باهات. عزیزم، آیا تو هم درد ما رو تو سینه داری؟ آیا مثل ما از عزیزترین کس زندگیت زخم خوردی؟ اگر اینطور نیست، که خدا رو صدهزار مرتبه شکر، برات خوشحالم. اما اگر جواب آره ست، از صمیم قلبم متاسفم. میخوام بدونی تنها نیستی. ما کنارتیم و بی اونکه لازم باشه توضیحی بدی، تک تک زخمایی که بر تن داری رو میشناسیم و درک میکنیم. اگرم وقت، علاقه یا نیاز داشتی که راجع بهش حرف بزنی، همیشه اینجا ازت استقبال میشه.... ❤

سلام @_shine_ عزیزمدیدم منو تگ کرده بودی. تاپیک تعطیل شده بود و نتوستم اونجا صحبت کنم باهات. عزیزم ...

سلام وقتتون بخیر 

مرسی از تایمی که برای نایپ گذاشتید ازتون ممنونم 

مرسی عزیزم❤️

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

سلام شیرین جانمخوبی جنگجوی سرافراز ما؟ دیدم منو تو تاپیک کاربر مورد علاقه تگ کرده بودی. اما متاسفانه ...

سلام عزیزم

خوبی

نیل جانم دیشب با فکر به شما خوابم برد به اینکه چرا خبری ازش نیست دلم میخواست باهات حرف بزنم

من خیلی حالم خوبه خیلی عالی هستم اصلا انکار همه سیاهی ها از زندگیم رفته

هیچ ارتباطی ندارم و طعم خوش آزادی و زندگی رو دارم میچشم 

البته که کار دادگاه دارم بابت املاک اما نمیبینمشون

نه روز مادر سراغشون رو گرفتم نه یلدا

با همسرم و خانواده اش خوش بودم

پر از حس خوبم

شما حالت چطوره 

دلم برات تنگ شد

سلام عزیزمخوبینیل جانم دیشب با فکر به شما خوابم برد به اینکه چرا خبری ازش نیست دلم میخواست باهات حرف ...

سلام قربونت برم.

خدا رو صد هزار مرتبه شکر، از ته دلم خوشحالم برات... باورت میشه اگر بگم منم دیشب با فکر تو خوابم برد؟!

نوش جونت باشه هر لحظه آزادی. من برای دخترای گلت هم خیلی خوشحالم. خوشحالم که خدا مادر شجاعی مثل تو بهشون داده. مادری که تسلیم اونهمه فشاری که روش بود نشد، هیچ کدوم از اون موانع سخت نتونست جلوش رو بگیره و اونا رو به دست سرنوشت نسپرد که مثل خودش تو اون محیط بمونن و عذاب بکشن. چقدر خوشحالم که تو لذت داشتن یه مادر شاد و خوشحال رو به اونا هدیه دادی. شیرین، تو برای اونا مادری شدی که خودت هیچ وقت نداشتی، خوشا به حالت عزیزم، تو از اون مادرایی که خدا بهشت رو زیر پاشون گذاشته...

سلام عزیزمخوش اومدی به خونه خودت. مهربونی و دغدغه مندیت قابل ستایشه... معلوم میشه شما هم همدردی. خیل ...

سلام عزیزم .بله متاسفانه همینطوره انقدر تلخه که جرات نمیکنم با کسی در موردش صحبت کنم .اگر روزی جراتش رو پیدا کردم حتما میام و باهاتون در میون میذارم .

۴۱ سالمه ولی هنوز در لحظه لحظه های زندگیم یاد کارا و حرفا و تلخیهایی که مادرم برام گذاشته زندگی میکنم و فک نمیکنم تا آخرین نفسم فراموش بشه و ازین افسردگی همیشگی دربیام .حیفه اسم مادر برای همچی کسایی لعنت

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

خیلی قلبم به درد اومد از مطالبی که خوندم. منم بزرگترین ضربه های زندگی رو از مادر و خواهر بزرگترم خوردم اما اونا هیچ چیز رو برا خودشون نمیخواستن و خیلی هم با گذشت بودند اما خب با کم اطلاعی و غیر قابل انعطافدبودنشون همیشه بال و پر ما رو چیدن. من اراده انجام هیچ کاری رو ندارم چون تو بچگی اجازه انجام کاری رو نداشتم که مبادا مواد اولیه هدر بره یا چیزی خراب بشه و خیلی چیزای دیگه

همیشه خواهر بزرگم رو خیلی دوست داشتم و میگفتم مادر دوممه ولی تازگیا فهمیدم خواهرم خیلی جاها بخاطر حسادت زندگی منو خراب کرده. خیلی از اتفاقایی که به نظرم بد شانسی بوده رو اون برام پیش اورده و خیلی جاها هدفش از نصیحت دلسوزی نبوده بلکه حسادت بوده که سعی داشته اعتماد بنفسم رو حراب کنه. چند ماهیه که با خواهرم فقط در حد سلام علیک حرف میزنم و خیلی ارامش پیدا کردم 

سلام قربونت برم.خدا رو صد هزار مرتبه شکر، از ته دلم خوشحالم برات... باورت میشه اگر بگم منم دیشب با ف ...

عزیزدلم

انشاالله بهترین ها سهم دل مهربونت

من دادگاهمم به نتیجه رسید و بهشون فشار اومده و راضی به مصالحه در زمینه مالی شدن

درسته دویدم اما نتیجه مهمه

البته بنده خدا همسرم خیلی زحمت کشید

خلاصه درسته جنگیدم و اذیت شدم اما انشاالله بهترین نتیجه برام رقم میخوره

بعد نیل جان ارتعاش اسمت رو بررسی کن و اگه لازم شد عوضش کن تاثیر داره

ارتعاش اسم من خوب نبود

سلام عزیزم .بله متاسفانه همینطوره انقدر تلخه که جرات نمیکنم با کسی در موردش صحبت کنم .اگر روزی جراتش ...

عزیزم دلم، چقدر خوشحالم که به ما اعتماد کردی. میدونم که چه بسا گفتن همین حرف هم برات خیلی سخت بوده باشه. بارها به بچه ها گفتم، اینجا جاییه که لازم نیست چیزی رو توضیح بدید، همین که ما بدونیم دختر چنین مادری هستید، کافیه که درک بشید. شما حتی اگه هیچی هم نگید انرژی حضورتون تو این جمع احساس میشه و به ما دلگرمی و امید و جسارت میبخشه‌. امیدوارم شما هم انرژی مثبت و آرزوی خیر صادقانه دوستانتون در اینجا رو احساس کنید. قلب تک تک ما که به این تاپیک پناه آوردیم با وجود تمام درد و رنجی که درش موج میزنه مملو از عشق بی قید و شرط و دعای خیر برای عزیزانی مثل شماست. عزیز دلم، شاید ما حضور فیزیکی در کنار هم نداشته باشیم، اما ریشه هامون از آبشخور رنجی مشترک سیراب شده و این رنج عمیقا و تا ابد ما رو به هم پیوند میزنه.... 💞