2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 18534 بازدید | 437 پست
الان قصدت چیه ؟ میخوای جدا شی یا همینکه اون زن دور بشه کافیه؟

اون ژنه دور بشه 

پیش اون ژنه شوهرم قرعه نوشته ماهی پنج تومن در بیاد پنجاه تومن الان هفت ماه داده 

اونم رفت به باد فک کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخ جون دلم خنک شد حق زنس ازین بدتر سرش بیاد

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

نمیخوام جدا بشم با دوتا بچه تو این وضع اقتصاد تو این وضع جامعه که پره از گرگ های مثل شوهرم جای امنی ...

پس کاش به همسرش زنگ نمیزدی و فقط تهدیدش میکردی اینجوری اگه طلاق بگیره مثل بختک میفته تو زندگیت هرچند من فکر  میکنم همسرشم سوری هست 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

حقیقتا باید به احترامت وایساد و کف زد😎

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

کاش به شوهرش نمیگفتی حالا میاد شکم شوهرتو پاره میکنه

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

تلفنی حرف زدم با شوهرش

ماشالا خیلی زرنگی خوشم‌اومد نزار نفس بکشن همین کارارو من کردم الانم خون شوهرم میکنم تو شیشه فقط تو خونه زندگیتو اصلا ول نکنی قهر بری تو خونه هم حسابی حالشو بگیر برین ب هیکلش

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
کاش به شوهرش نمیگفتی حالا میاد شکم شوهرتو پاره میکنه

احسن اگه زنه روطلاق بده بعدش ازشوهره اسی انتقام جدی میگیره هیچ شکی نیست‌

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
اون ژنه دور بشه پیش اون ژنه شوهرم قرعه نوشته ماهی پنج تومن در بیاد پنجاه تومن الان هفت ماه داده اونم ...

برات مهم نباشه. درسته برای مال و رسیدن به اینجا هردوتاتون زحمت کشیدید ولی الان ۵۰ تومن مهم نیست . مهم اینه اونو دورش کنی و زندگیتو حفظ کنی

اسی توروقران به منم بگو ایرانسل من ازکجاش پرینت گرفتی

برو ایرانسل من 

صفحه اصلی 

بعد نوشته حساب من 

بعد  نوشته پروفایل 

بعد نوشته صورت حساب 

بعد نوشته ریز کار کرده دوره های پیشین بزن رو حساب بعد دانلود میکنی می‌ره تو مدیریت فایل همشون اونجا میاد 

اگه سر در نیاوردی بهم بگو ...

احسن اگه زنه روطلاق بده بعدش ازشوهره اسی انتقام جدی میگیره هیچ شکی نیست‌

بوی خون میاد 

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.