2777
2789
عنوان

خانمهابیان بگم شوهرم چی میگه حالاکه داریم خونمون عوض میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخشید

خانوما  برای این تاپیکم گزارش بزنید منم براتون صلوات میفرستم 🌹 

تاپیک

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
عزیزم گوشواره و حلقه اینا داری ؟؟ طلا چیا داری که دیگه نخریدی ؟؟؟ تو مجالس و عروسی ها خجالت نمیکشی ...

مشخصه شما تو یکی از شهرستان ها زندگی میکنی که خیلی به طلا اهمیت میدن ... مگه خجالت داره عزیزم؟ من بخدا خیلی جواهر و طلا دارم . واسه عروسیم برام خریدن اما همیشه فقط یه رینگ ساده به عنوان حلقه میندازم . مگه طلا افتخاره که نداشتنش باعث خجالت باشه؟ 

والا هیچی ندارم فقط چند تا بدلیجات دارم تازه سر همین بدلیجاتم جاریم با شوهرش دعوا کرده بود که ببین ب ...

انشاالله باسلامتی  کلی طلا میخرید

منم هیچی ندارم صبح تا شب ناراحتم تازه یک ساله فروختم🤷‍♀️

عزیزم گوشواره و حلقه اینا داری ؟؟ طلا چیا داری که دیگه نخریدی ؟؟؟ تو مجالس و عروسی ها خجالت نمیکشی ...

نه عزیزم خجالت چرا بکشم به لباسهای مجلسیم بیشتر میرسم و توی مجلاس شیک پوشم با چند تیکه بدل مجلسو میترکونم طلا واسه پس انداز خوبه وگرنه با نقره و بدل هم می تونیم به خودمون زینت بدیم

منم همینوبهش گفتم میگه حیف خونه ازدستمون میره وفرصت خوبیه وازاین حرفها

ن قبول نکن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
کل خونه الان بنام منه ببین من نمیتونم چطوری تکلیف زندگیموروشن کنم من دوتابچه دارم بنابراین شرایط طلا ...

وای تو دیگه کی هستی خونه ای که بنده خدا خریده رو به تام خودت کردی ،ماشینشم همینطور الان داری به این فک میکنی اگه بمیره به خانواده اش میرسه اگه تو بمیری چی؟؟؟خونه ای که بنده خدا با هزار بدبختی خریده خانواده تو سهم میبرن!تازه تو احتمالا مهریه داری اون طوریش بشه اول مهریه تو رو میدن بعد بقیه تقسیم میشه که عملا چیزی نمیمونه

خیلی بد عادتت کرده شوهرت

بعدشم دوستم  شما که قرار نیست جدا بشی  دوتا بچه داری  اینم بدون  شوهرت  دوس ...

نمیتونم بهش اطمینان کنم تنهاسرمایه ام طلاهام بودن الان بزارکوچکترین بحثی بشه خانواده ام دیکه پشتم نیستن چون خونه روفروختم ودیگه هیچی ندارم 

کل خونه الان بنام منه ببین من نمیتونم چطوری تکلیف زندگیموروشن کنم من دوتابچه دارم بنابراین شرایط طلا ...

دقیقا مثل من فکر میکنی ولی عزیزم اشتباهه این همه بد بین بودن  منم میخوام فکرم عوض کنم  چون  میبینم اطرافم طرف کلی ثروت داره همه چی هم ب اسم مرد هست ولی خیلی خوشبخت از منی که خونه ب اسممه دارن زندگی میکنن  ما راه اشتباه رفتیم دوستم  هیچ زندگی بی عیب نیست  به شوهرت محبت کن  بیخیال  اونم داره برای شما و بچه هاش تلاش میکنه

مشخصه شما تو یکی از شهرستان ها زندگی میکنی که خیلی به طلا اهمیت میدن ... مگه خجالت داره عزیزم؟ من بخ ...

نخیر من کرجم قبلا هم دوران مجردی تهران بودم تمامه فامیلامم یا تهرانن با کرجن 

ولی تو تمامه فامیلمون خانما نزدیک ۳۰۰ یا ۴۰۰ گرم طلا دارن اصلا یه جور افتخار و غروره  نشانه علاقه ای مرد به زنشه هرکسی طلاش بیشتره یعنی شوهرش عاشق تره

شما جو خانواده ای تجملات گرایی من رو نمیدونید

برای خیابون رفتن فقط حلقه استفاده میکنیم چون خطرناکه ولی تو مجالس طلاهای سنگین و فوق شیک استفاده میکنیم

مبارکت باشه خب مردبامردفرق میکنه شایدشوهرشمامردخوب ومهربونیه

اتفاقا بد اخلاقه و کم حوصله ولی من کاری نمی کنم که بد اخلاقیش اوج بگیره اخلاقش توریه که همه ازش فرارین به خصوص خانواده‌ی خودش 

وای تو دیگه کی هستی خونه ای که بنده خدا خریده رو به تام خودت کردی ،ماشینشم همینطور الان داری به این ...

وقتی اون آقا تو فشار مالی بوده یا قسط میداده همین زن داشته با صرفه جویی هاش و کم خواستنش کمک شوهرش میکرده

میگه نصف پول خونه طلاهام بوده که پس نداده