2777
2789
عنوان

خانمهابیان بگم شوهرم چی میگه حالاکه داریم خونمون عوض میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 81 پست
مشخصه شما تو یکی از شهرستان ها زندگی میکنی که خیلی به طلا اهمیت میدن ... مگه خجالت داره عزیزم؟ من بخ ...

والا منم شاخ درآوردم از پیامش 

کی دیگه انقد طلا آویزون میکنه ب خودش 

بعدم چرا باید ارزش آدموبا طلاهاش بسنجن 

اخه ینی کسی ک طلا نداره بی ارزشه از نظر اینا ؟؟

مغزهای کوچک زنگ زده اینان انگار 

البته با عرض پوزش 

این اگه منو ببینه ک حتی حلقه اهم نمیزارم چی میگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخیر من کرجم قبلا هم دوران مجردی تهران بودم تمامه فامیلامم یا تهرانن با کرجن  ولی تو تمامه فام ...

عزیز تو خود طلا فروشی هم سیصد چهارصد گرم طلا نیس 

شما مطمئنی دختر شاهی چیزی نیستی ؟؟؟

عزیز تو خود طلا فروشی هم سیصد چهارصد گرم طلا نیس  شما مطمئنی دختر شاهی چیزی نیستی ؟؟؟

چیزی که شما ندیدی دلیل بر وجود نداشتن نیس تو فامیل ما رسمه برای خانم هاشون طلا خیلی خیلی زیاد میخرن نشانه علاقشون به خانمشونه 

برای خیابون رفتن ساده که استفاده نمیکنن در حالت عادی فقط یه حلقه ساده دستشونه وخطرناکه

حالا بماند سکه و بعضی از طلا که قدیمی شدن و استفاده نمیکنن و برای سرمایه گذاری کنار میزارن 

چیزی که شما ندیدی دلیل بر وجود نداشتن نیس تو فامیل ما رسمه برای خانم هاشون طلا خیلی خیلی زیاد میخرن& ...

پس چرا توی تاپیک هات نوشتی کسی هست ک مثه من یه گرمم طلا نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یدونه دیگه از تاپیک هات هم موضوعش درباره پول مسافرتته ک چقده و گفتی هتل نمیری و یه مسافرخونه داغون میری 

وقتی گفتی باید تو فامیلمون هر زنی  ۳۰۰ ۴۰۰ گرم طلا داشته باشه رفتم تاپیکاتو خوندم 

فکر کنم با این اوصاف شما هیییییچ جایگاهی تو فامیلت نداشته باشی . و طبق حرف خودت ک میگی طلا نشونه ابراز علاقه مرد ب همسرشه پس ینی همسر شما هییییچ علاقه ای ب شما نداره طبق فرمایشات خودت

البته ببخشید انقد رک گفتم 

پس چرا توی تاپیک هات نوشتی کسی هست ک مثه من یه گرمم طلا نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یدونه دیگه از تاپیک ...

من تقریبا ۲۵۶ گرم طلا داشتم ولی برای خرید خونه فروختم و الان هیچی ندارم هیچ حتی بدهکارم هستم 😐و امسال تازه سال اولمه برای همین ناراحتم و تو مجالس یه مقدار معذبم تو تایپک از  کسایی که مثله خود من هستن و یه گرم طلاهم ندارن اومدم همدردی کنم و  دل داری بشم که انگار به شما برخورده که شوهرت پولداره و برات نمیخره 😂😂😂

تازشم شوهر من وضعه مالیش اندازه فامیلامون خوب نیس وبنده خدا کارگره(توفامیل وضعه مالی من از همه ضعیف تره ولی خب تازه پنچ یا شش ساله تازه عروسی کردم ) ولی هرچی اندازه توانش باشه برام انجام میده الان منتظرم انشاالله بعد زایمان پدر شوهرم و شوهرم برام طلا بخرن و جا طلاهای قبلیم رو پر کنن 

نمیدونم تو برای چی این همه سوختی؟؟؟پست اولم رو ببین دارم درد دل میکنم شعورت نمیکشه ناراحتیم رو به روم میاری ؟؟؟

ما نسوختیم بالخره هر زنی چ برا پس انداز چه برا خودنمایی یه مقدار طلا داره 

ولی دوروغ گفتن کار خوبی نیس 

فردا دور از جون بچه هات یاد میگیرن 

چون تو تاپیکات نوشته بودی مستاجری 

لطفا دیگه ریپ نزن 

ایشالا ک فق باشی