2777
2789
عنوان

خانمهابیان بگم شوهرم چی میگه حالاکه داریم خونمون عوض میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 81 پست

هیچ کدوم ونفروش تحت هیچ شرایطی فقط مخشو بزن طلا بخر بگو سرمایه مون زیاد شد میریم خونه بهت ماشین بهترمیخریم دست به ایناهم نمیزنیم

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهشم هم که گفتم من اونهمه بهت طلادادم تضمین میخوام تضمینشم اینکه خونه بزنی بنامم بهم میگه اگه طلاهات ...

عزیزم منم همه ی طلاهام رو پانزده سال قبل فروختم خونه ساختیم تا امروز هم نخریدم مشکلی هم ندارم تازه خونه هم به اسم خودشه به این مسایل هم بی خیالم خودتو نرنجون باهم مهربون باشین و زندگیتونو بکنین

تکلیف خودت رو اول مشخص گن. اگه شوهرته و آدم خوبیه و میخوای باهاش زندگی کنی طلای من و نام من و خونه اون و ...نداره  چطور ماشین  به هر دلیلی به نام تو شده اعتراض نکردی ؟؟؟؟ولی اگه بده و اخه و دست بزن داره  تکلیف زندگیتو مشخص کن فک میکنم زندگی مهم تر از ۴ تا تیکه طلاس!تازه طلایی که نصفش رو شوهرت خودش خریده! راستی همسرت خیلی دلش صاف تره نصف خونه رو زده به نامت ،ماشین رو زده به نامت به وقتش  ولی تو هنوز نه به داره نه به باره  داری بحث به نام کی باشه راه میندازی

عزیزم منم همه ی طلاهام رو پانزده سال قبل فروختم خونه ساختیم تا امروز هم نخریدم مشکلی هم ندارم تازه خ ...

عزیزم گوشواره و حلقه اینا داری ؟؟

طلا چیا داری که دیگه نخریدی ؟؟؟

تو مجالس و عروسی ها خجالت نمیکشی بی طلا؟؟

بنظرت حالاچه کنیم 😕

همونی که خودم ب شوهرم گفتم بگو اول برو اون خونه ای که دیدی ۳دونگ  ۳دونگ بنویس  منم رضایت بدم برای فروش   بگو  منم دوس ندارم  فقط خونه ب نام من باشه مال هر دو ماست  

عزیزم گوشواره و حلقه اینا داری ؟؟ طلا چیا داری که دیگه نخریدی ؟؟؟ تو مجالس و عروسی ها خجالت نمیکشی ...

والا هیچی ندارم فقط چند تا بدلیجات دارم تازه سر همین بدلیجاتم جاریم با شوهرش دعوا کرده بود که ببین برادت واسه زنش چقدر طلا خریده 

تکلیف خودت رو اول مشخص گن. اگه شوهرته و آدم خوبیه و میخوای باهاش زندگی کنی طلای من و نام من و خونه ا ...

کل خونه الان بنام منه ببین من نمیتونم چطوری تکلیف زندگیموروشن کنم من دوتابچه دارم بنابراین شرایط طلاق ندارم ازاینورشوهرم دست بزن داره وگاهی تفریحی بادوستاش موادمیکشه خب من تمام سرمایه ام طلاهام بودن حالااگه چیزی شداتفاقی افتادمن هیچی ندارم هیچی تازه اگه طلاقم نباشه وخدای نکرده اتفاقی برای خودش افتادمامان باباشم سهم میبرن ازخونه ای که من باهزاربدبختی خریدمش واونهاقرونی کمک نکردن