2777
2789
عنوان

گرررررم‌ترین حلوایی که بلدید چیه

216 بازدید | 28 پست

بیاید یادم بدید عصر حلواپزون دارم انشالله

دکتر گفته باید خودمو ببندم به گرمیجات

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاچی 

حلوا زعفران

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

خواهر شوهرم فردای عروسی برام یه حلوا اورد ایشالا هر چی از خدا میخواد بهش بده

هم انرژی گرفتم هم دردمو انداخت هم خیلی گرمم کرد

حلوای عربی گفت فکر کنم داخلش شیر خشک و شیر عسلی داشت انقدر خوشمزه بودددد که نگو هنوز مزش زیر زبونمه

شیر خشک قنادی باید باشه ها نه شیر خشک بچه

چه جوریه عزیزم

ارد تقت میدین بجای شربت حلوای معمولی شیره با اب مخلوط میکنید میریزن  داخل ارد  

همون حلوای عادی فقط بجای شکر باید  شیره بریزین

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
ارد تقت میدین بجای شربت حلوای معمولی شیره با اب مخلوط میکنید میریزن داخل ارد همون حلوای عادی فقط ب ...

مرسی عزیم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

کاچی،برشتوک هفت مغز حلوا زعفرونی

گرمترینش رو میشه یادم بدی دستورشو

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
ارد تقت میدین بجای شربت حلوای معمولی شیره با اب مخلوط میکنید میریزن داخل ارد همون حلوای عادی فقط ب ...

خوبع این جوری شیرینی شکر هم دیگه استفاده نمیشه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خواهر شوهرم فردای عروسی برام یه حلوا اورد ایشالا هر چی از خدا میخواد بهش بدههم انرژی گرفتم هم دردمو ...

دستورش لطفا😍😍😍😍

دستورش لطفا😍😍😍😍

بخدا بلد نیستم الانم خواهر شوهرم حال روحی خوبی نداره که بخوام بپرسم ازش 

تو نت بزنید حلوا عربی فکر کنم بیاره 

یا بزنید حلوا با شیر خشک 

ولی حتما درست کنید خیلی خوشمزه بود اصلا شبیه حلوا نبود انگار خوشمزه ترین دسر دنیا بود چون میدونست حلوا دوست ندارم اینو درست کرده بود انقدرم مقوی بود که نگم براتون