2777
2789

نمی‌دونم دانشگاه پرستاری بخونم(علاقه دارم) یا حسابداری که بعد لیسانس تو بانک مشغول بشم!

از ی طرف میگم اگه پرستار بشم اذیت میشم اونقدر که باید از پرستار ها حمایت نمیشه سر کرونا این همه پرستار جونشون از دست دادن چیشد؟؟؟ چ تقدیری شد ازشون؟ چ کمکی شد؟

یا مثلا من دوست دارم ازدواج کنم همش با خودم میگم بخوام شیفت شب باشم مدام مگه دیگه آدم میتونه حواسش باشه به زندگیش و بچه اش

دوباره از ی طرفی میگن استخدام بانک سخته!

کمکم کنید 

شوهر خواهرم مامور بانکه(بازرسی) الان دیگه بازنشست شده اما هنوز تو بانک کار میکنه اون میتونه کاری برام بکنه؟

آره پارتی خیلی موثره

استخدامی هم میگرن

تربیت معلم دوست نداری؟؟

البته یچی بگم کارمند بانک خیلی شرایط کاریش بهتره از معلمی از نظر حقوق

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پارتی خیلی موثره استخدامی هم میگرن تربیت معلم دوست نداری؟؟ البته یچی بگم کارمند بانک خیلی شرا ...

اتفاقااا معلمی هم دوست دارم اما دبیرستان و راهنمایی بیشتر اون چجوریه استخدامش؟

اگرررر مطمعنی کارت تو بانک اوکی خاهد شد قطعا بانک

ب عنوان کسی ک پرستاری خونده میگم حتی در صورت داشتن علاقه( ک خودمم داشتم) شغل سخت و پر مسئولیتی هس( چ دنیوی چ اخروی)

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
اتفاقااا معلمی هم دوست دارم اما دبیرستان و راهنمایی بیشتر اون چجوریه استخدامش؟

اون راااحت وقتی قبول بشی گزینش میکنن همون دوران تحصیل حقوق میدن بعدشم تموم شدی رسمی میشی 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
اگرررر مطمعنی کارت تو بانک اوکی خاهد شد قطعا بانک ب عنوان کسی ک پرستاری خونده میگم حتی در صورت داشت ...

میشه حدود سنیتون بهم بگین؟؟

من یکم از نظر ظاهری تو چشمم اطرافیانم بهم میگن ممکنه تو محل کار بیمارستان برام مشکل پیش بیاد سر این قضیه!

شیفت شب هاش چجوریه؟

حقوقش از چقدره؟

از لیسانس مشغول به کار میشیم؟

آدم میتونه به زندگی و شوهرش برسه؟(اخه میگن انقد خسته میشی خونه فقط میخوابی)

سوپروایزر بخوایم بشیم چجوریه

میشه حدود سنیتون بهم بگین؟؟ من یکم از نظر ظاهری تو چشمم اطرافیانم بهم میگن ممکنه تو محل کار بیمارست ...

الان ۳۰سالمه و خانه دارم

ورودی ۹۱ بودم

طرحمم ۹۵تا ۹۷ بود

حقوق الان فک کنم ۱۰ یا ۱۱ تومن حداقلش باشه

همسرم با نزدیک ب ۲۰سال سابقه با اضافکاری حدود ۱۸تومن داره

محیط هر جایی خوب و بد داره خودت باید حد و حدود بذاری برا دیگران

شیفت شبم مث بقی شیفتا فرقی نداره

متاهلی و پرستاری واقعا سخته... سال تحویل ۱۳ بدر شب یلدا اخر هفته ها مناسبتا ممکنه پیش خونواده نباشی..

برا سوپر شدنم باید حداقل چن سالی سابقه داشته باشی ک خودتو خوب نشون داده باشی زبون باز باشی سوادت خوب باشه و در کل اعصابشو داشته باشی چون کلا مسئولیته

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄

اگر واقعا به کار کردن توی بانک علاقه داری همون رو انتخاب کن

درسته ازمونش خیلی سخته ولی نشد نداره 

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

الان ۳۰سالمه و خانه دارم ورودی ۹۱ بودم طرحمم ۹۵تا ۹۷ بود حقوق الان فک کنم ۱۰ یا ۱۱ تومن حداقلش با ...

مرسی انقدررر وقت گذاشتی دقیق جوابم دادی

پیش میاد ی دکتر از پرستار خوشش بیاد؟(ازدواج)

اگر واقعا به کار کردن توی بانک علاقه داری همون رو انتخاب کن درسته ازمونش خیلی سخته ولی نشد نداره&nb ...

تا لیسانس باید بخونم حسابداریو؟

ازمونش چجوریه؟ کجا آدم بره دنبالش؟

می‌خوام ملت یا ملی مشغول بشم