2777
2789
مرسی انقدررر وقت گذاشتی دقیق جوابم دادی پیش میاد ی دکتر از پرستار خوشش بیاد؟(ازدواج)

اوووه ای شیطون😆😆😆 منم ب همین نیت رفتم ولی پرستار قسمت شد😜😜😜😜

همونطور ک کنکور رو ب نیت پزشکی رفتم پرستاری قبول شدم 🙄🙄

مزاح بود جدی نگیر

معمولا پزشکا با پزشکا ازدواج میکنن.( اگرررر ازدواج کنن البته) . دوران قدیم اره پزشک سمت پرستار یا حتی بهیار میرفت اونم ازدواجی... ولی جدیدا خیلی کم شده. اگرم برن قصد ازدواج ندارن معمولا. توی دوستام ک اینطوری بوده

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
مرسی انقدررر وقت گذاشتی دقیق جوابم دادی پیش میاد ی دکتر از پرستار خوشش بیاد؟(ازدواج)

الان دیگه زیاد نه.

دنبال رشته‌ای برو که قلبا دوستش داری.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ۳۰سالمه و خانه دارم ورودی ۹۱ بودم طرحمم ۹۵تا ۹۷ بود حقوق الان فک کنم ۱۰ یا ۱۱ تومن حداقلش با ...

سلام ببخشید پرستار تا چه سنی استخدام می کنند 

اگر امسال یک ۲۶ ساله قبول بشه میتونه کار کنه؟

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.
سلام ببخشید پرستار تا چه سنی استخدام می کنند  اگر امسال یک ۲۶ ساله قبول بشه میتونه کار کنه؟

سلام شرایط سنیشو الان نمیدونم ولی دوستام ک متولد ۷۲ بودن تا ۲سال پیش ک میشد ۲۸ساله استخدام شدن. فک کنم وقت داری 

اوووه ای شیطون😆😆😆 منم ب همین نیت رفتم ولی پرستار قسمت شد😜😜😜😜 همونطور ک کنکور رو ب نیت پزشکی ...

با صداقت اومدم جلو🥲😂 دمت گرممم،انشاالله همیشه خوش باشین

فقط آخرین سوالمم بپرسم اینکه مثلا تو ی هفته چندتا شیفت شب آدم ممکنه داشته باشه؟ میشه بعد ازدواج بخوای شیفت شب نداشته باشی؟

اینم آخریش اینکه از لیسانس مشغول به کار میشیم و حقوق میگیریم؟

سلام شرایط سنیشو الان نمیدونم ولی دوستام ک متولد ۷۲ بودن تا ۲سال پیش ک میشد ۲۸ساله استخدام شدن. فک ک ...

ممنون💚

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.
با صداقت اومدم جلو🥲😂 دمت گرممم،انشاالله همیشه خوش باشین فقط آخرین سوالمم بپرسم اینکه مثلا تو ی هف ...

اره از لیسانس

بستگی ب نیاز بخش و سابقه هفته ای ۱ یا ۲شیفت شب معمولا میدن

فک کنم خیلی همکاری کننو شب ندنت

اره از لیسانس بستگی ب نیاز بخش و سابقه هفته ای ۱ یا ۲شیفت شب معمولا میدن فک کنم خیلی همکاری کننو ش ...

همه ترسم همین شبش بود 

نمی‌دونم چرا حس بدی داشتم اگه آدم شب شوهرش تنها خونه باشه یا بالاسر بچه اش نباشه

الان دیپلم گرفتم  برم کجا گزینش بشم؟ دانشگاه لازمه؟

انتخاب رشته میکنی بعد نتابج میاد دعوت به مصاحبه میشی اگه مصاحبه و کرینشم قبول بشی دیگه میری دانشکاه همونجا حقوق میدن بهت آخرشم ک تموم کردی حکم میزنن برات میری سر کلاس تمام

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕