2777
2789
عنوان

نوع عملم تایید شد بای پس کلاسیک

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 36 پست
چون شکمویم عاشق غذام

پس باید درد عمل رو تحمل کنی

سلامتیت مهمه نه شکمت

خداروشکر چربی وقند وفشار نداری

اقوام همسرم همه چاقند و قلب عمل کردند و استنت گذاشتند و چربی و قندو فشار دارند و پادرد وکمردرد جرات هم ندارند برند اسلیو و بای پس عمل کنند

من۴۴ ساله هستم

۱۵۸قدم

وزنم ۴۲ کیلو

خوراکمم خوبه

ژن چاقی ندارم 

پسرمم۱۳ سال وچهارماهه هست

قد ووزنش ازمن بیشتره

من ازنوزادیم ریز نقش بودم هنوزم هستم شکر خدا

هرجا میرم بهم میگند راز لاغریت چیه عادت کردم به این سوال دیگه

خخخخ

وای تا یک ماه برای غذا جونت در میره خودم کشیدم دیگه وای واااای فکر کن غدا جلو روت نمیتونی بخوری حتی ...

وااای بیشتر بگو 😃😃😃😍

میگم دردش زیاده ؟؟؟

از کجا میتونم بفهمم دیگه معده ام جا نداره سیر میشم یا معده درد میشم ؟؟؟

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس باید درد عمل رو تحمل کنی سلامتیت مهمه نه شکمت خداروشکر چربی وقند وفشار نداری اقوام همسرم همه چ ...

خوشبحالت من استعداد چاقی عجیبی دارم تمام عمرم مراعات میکردم ولی یسال پیش نامزدیم بهم خورد اونم یهفته قبل جشنم

و من دیگه خودمو ول کردم وگرنه تا یسال پیش ۶۰کیلو بودم 

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
خوشبحالت من استعداد چاقی عجیبی دارم تمام عمرم مراعات میکردم ولی یسال پیش نامزدیم بهم خورد اونم یهفته ...

اول چک کنید تیرویید نداشته باشی چون نتیجه ی عمل رو حتما خراب میکنه

اگر نداشتی پرخوری عصبی گرفتی

فدای سرت که بهم خورد

بقول قدیمیا این خر نشد یه خردیگه

پالون میدوزم رقم دیگه

خخخ

برای مرد ایرانی داشتی غصه میخوردی

عجب…

وااای بیشتر بگو 😃😃😃😍 میگم دردش زیاده ؟؟؟ از کجا میتونم بفهمم دیگه معده ام جا نداره سیر میشم ...

دردش در حد قابل تحمله من خیلی عق میزدم فقط دو روز سرویس شدم عق زدم ولی تا ترخیص شدم پام و از بیمارستان گذاشتم بیرون عق زدنم رفع شد الان فکر کن چجوری یه عالمه غذا میخوری سیری جا نداری اونم دقیقا همینجوریه ولی اگه باز بخوای بخوری میخوری و به یک دقیقه نکشیده هر چی خوردی بالا میاری اینم یادت باشه آب زیاد بخور خیلی زیاد حتی به زووور روزی سیزده چهارده لیوان

عهههه به سلامتی عزیزم

یکیو میشناسم عمل کرده بود

میگفت اوایلش ذهنم درگیر غذا بود و به شدت دلم میخواست غذا بخورم ،اما معدم نمیتونست

بعدش وزنش اومد پایین بشدت راضیه 😊

🍁🧡
بخدا عاشقتم😂😂😂😂😂😂😂اخجووون من چه ذوقی دارم زود عمل کنی چه دافی شی😍😍😍😍😍

ایشالا یعنی میشه وزن ۶۰رو ببینم 😢😍❤😂

عهههه به سلامتی عزیزم یکیو میشناسم عمل کرده بود میگفت اوایلش ذهنم درگیر غذا بود و به شدت دلم میخوا ...

ایشالله که منم راضی و خشنود باشم بعد عمل❤

سارا خیلی دلم میخواد چهرت رو ببینم یه نصف صورت هم به ما نمیرسه ینی؟😒🦆 وزنتم که نگفتی با این رون ...

وزنمو بعد لاغریم میگم عکسمم کاربری جدید میزارم که دیگه تاپیک شخصی منفی باش نمیرنم اونجا میزارم اولین نفر تگت میکنم ❤

2810