2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1784690 بازدید | 106901 پست
خدا رو شکر خودت میتونی چرخ زندگی رو بچرخونیمهم اینه پیش خدا سربلندی مهم اینه عزت نفس داری و خودت آست ...

حرفاتون و یاددداشت میکنم تا همیشه جلو روم باشه و فراموش نکنم چه دوستای مهربونی داشتم،و نا امید نشم و جا نزنم ♥️💐

عزیزم ♥️♥️♥️♥️♥️داماد عموم با دست فروشی تو کرج خونه خرید چی میفروخت؟؟؟ اکسسوریبا پسر بچشالبته ک تو ا ...

😭😭عزیز دلم عاطفه جان انشاالله،انشاالله🤲وقتی پاش و میبینم میگم یعنی میشه راه بره 😔😭😭دیگه سرکار قبلش نمیتونه بره دیگه راه رفتن عادی شو نمیتونه بره😭باید وقتی خوب بشه کفش مخصوص براش درست بشه😭من نباید جلوش غصه بخورم من باید امید بدم در حالی که خودم میبینم روانم بهم میریزه😔😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم❤️روحشون شادمادرشوهر منم ب بچه های جاریم ودختر من چهارشنبه سوری پول داد،عیدهم عیدی به اونا داد ...

چقدر این فرق گذاشتن بده 

دلم گرفت

ما بچه بودیم 

پدره مادرم به شدت پسر دوست بود 

جلوی چشم ما به دختر دایی هام کادوی تولد طلا عیدی میداد به ما هیچی که نمیداد هیچ حتی تحویلمون نمی‌گرفت 

از اونور خونه

مادره پدرم فقط دو تا از پسراش رو دوست داشت 

بازم کسی ما رو تحویل نمی‌گرفت 🤪🤪🤪🤪

الانم که ازدواج کردم و شوهرم پسره بازم مادرشوهرم فقط پسر بزرگ رو دوست داره بازم ما هیچی 😅😅😅😅

ما هیچ وقت از هیچ سمتی مورد محبت و لطف نبودیم 😞😞

چقدر این فرق گذاشتن بده دلم گرفتما بچه بودیم پدره مادرم به شدت پسر دوست بود جلوی چشم ما به دختر دایی ...

ای بابا 🥺🫂

اره خیلی🥺خداروشکر پدرمادر من انقدددددر نوه هارو دوس دارن که ومحبت میکنن که خلائی نمی‌مونه❤️

ولی تو اون طرف

محبت ب بچه من فقط کلامیه

نه با اثبات🤣

چه کنیم بزرگترن وباخودم میگم بالاخره ماهم پیر میشیم 

نمیخام دلی بشکنه🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

راست میگهترکا به متاهلا ( سمت ما به آقایون) جوراب میدنتو ام که مردی حالا مجرد🤪تازه ترکا به عروساشون ...

مستقل درک میکنم آدم اون لحظه یه جوری میشه 

خودم بارها تو اون موقعیت بودم 😞😞😞

پدر بزرگ عزیزتون رو خدا بیامرزه قطعا ایشون قلب مهربونی داشتن و اگه فارس یا شمالی یاکرد و یا  هر قومیتی داشت همین بودن

چون ذاتشون مهربون بوده 

دو تا خواهرای من شوهراشون ترکن ولی تا الان هیچکدوم یه هزاری نه تنها عیدی دریافت نکردن بلکه کلی عیدی به خواهرشوهر و مادرشوهر دادن 

نه فقط برای خواهرای من حتی جاری هاشون هم شاکی هستن 

این دو تا داماد با هم  همشهری هستن

یکی دیگه ترک یه شهر دیگه است اونام اصلا عروس دوست نیستن ،بلکه پسر دوستن 😉😉😉😉

اینجام که اطراف من همه ترکن من از هیچ کس نشنیدم عروس دوست باشن 

مگه دو سه تا 

همیشه نزدیک عید همشون سر عیدی دادن به خواهرشوهر و مادرشوهراشون تو خونشون جنگ بود 🤨🤨🤨🤨

منم که خانواده شوهرم ترک نیستن ولی  بازم خیری ندیدم 😅😅😅

دوستمم خانواده شوهرش شمالی بودن میگفت به جاریم که همشهری شون هست میدن به من نمیدن 

مستقل درک میکنم آدم اون لحظه یه جوری میشه خودم بارها تو اون موقعیت بودم 😞😞😞پدر بزرگ عزیزتون رو خد ...

امید جون خوبی رسیدین ب سلامتی

خوب بود خوش گذشت

من امشبی ایل و تبار همسرم رو دعوت کردم

هر لحظه میاد تو آشپزخونه و کلی ابراز خرسندی می کنه😉😉😉😉

منم اصلا دوس ندارم موقع کار 

کسی و دور و برم بپلکه

امید جون خوبی رسیدین ب سلامتیخوب بود خوش گذشتمن امشبی ایل و تبار همسرم رو دعوت کردمهر لحظه میاد تو آ ...

خیلی خیلی خوش گذشت 

رعدی منم اینجوریم کسی کنارم باشه هول میشم 

ترجیح میدم خودم تنهایی همه کار رو هندل کنم 

خیلی خیلی خوش گذشت رعدی منم اینجوریم کسی کنارم باشه هول میشم ترجیح میدم خودم تنهایی همه کار رو هندل ...

خدا رو شکر عزیزمممم

برا منم تجربه ی خوبی بود واقعااا خوش گذشت

اون شبی خونه ی خواهرم دوتایی تو پذیرایی خوابیدم

تا صبح حرف زدیم خندیدم

همسرش می گفت 

خدا رو شکر شما دوتا بهم رسیدین 

گفت خدا خیرش بده دوست باعث و بان ی خیر شد

چقد حرف داشتین شما دوتا

بچه هام اذیت می کردن

و گرنه بیشتر می موندم

پیش پدر شون ننشستن

رفته بودن خونه ی مادرم

بزرگی روزه می گرفت می گفت روم نمی شد خونه مامان جون غذا بخورم

مادرم طفلکی با این حالش مرتب براش غذا درست می کرد

ب کوچیکی گفته بود آجی بیا بریم خونه خودمون  

خیلی بی تابی کرده بودن

از دست همسری شاکی شدمم بد جوریمممم شاکی شدم

قسم خورد گفت گریه کرده رفته

گفتم باید در طول شب و روز  چند بار می رفتی سر شون می زدی

خوراکی می بردی 

دختر و برا افطاری می بردی کبابی...

گفت نمی اومدن ولی من قانع نشدممم

هنوزم پرونده ش بازه😉😉😉😉

خدا رو شکر عزیزممممبرا منم تجربه ی خوبی بود واقعااا خوش گذشتاون شبی خونه ی خواهرم دوتایی تو پذیرایی ...

بنده خدا شوهرت تلاشش رو کرده 

دخترا دلتنگی کردن

حقم دارن

مادر به این خوبی ،نباشی دلتنگ میشن 

ایشالله سایه شما و همسرت همیشه بالای سرشون باشه 

وااای خدا 🥺🥺🥺🥺🥺 خدا بچه های گلتو سلامت نگه داره 🤗💕💕چندنفر از دوستان اینجا گفتن مراقب باشم مم ...

دور از جون

بچست دیگه

اتفاقه

از قصد که نکردی

پیشمیاد دیگه 

تنش سلامت😊😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید

ساعت نزدیک 7 با دخترم رفتیم ی دوری زدیم هی میگفت سرسر یعنی سرسره 🥺🥺 گفتم ی موقع دستش کشیده نشه نبردمس

بعد نیم ساعت رفتیم خونه مامانم..

داییم سه روزع اومده اونجا ☹️☹️

بعد رفتیم مغازه شوهرم

یکم اونجارو گند زد 😄

دیگه پریود شدم از صبح پا درد و دل درد 

تپسی گرفتم اومدم خونمون 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

اصلا دوس ندارم عید خونه بمونم ☹️

حکم نگهبانی بلوک خودمونو داریم بس ک همه رفتن مسافرت ☹️ بلوک پر از خالیه 😁