2777
2789
عنوان

شروع زندگی

70 بازدید | 9 پست

بچه ها ماه دیگه عروسیمه 

مامانم خیلی کنایه میزنه به همسرم جلو خودش نه 

پیش من میگه

خونه رهن کردیم جای خوبیه ولی خب کوچیکه 

همش میگه حیف این وسیله ها ، حیف این سرویس دستشویی که برای این خونه گرفتیم میاد تو خونه مون چپ چپ نگاه می‌کنه

بابا همه اول زندگی بدبخت بودن نداشتن 

من چی کار کنم 

گفت نری پایین شهر خونه بگیری برو جای خوب ماام گفتیم راست میگه بذار بریم 

الان میاد خونه رو میبینه میگه اتاق خواب کوچیک تختت بد شد کمد دیواری نداره دستشویی فلانه یخچال فلانه‌

بخدا همسر من هیچکس کمکش نیست بازم بخاطر من هرچی گفتم انجام داده عروسی میخواد بگیره خونه کوچیک خریدیم مغازه داره پسر زرنگیه 

این حرف ها دوران شیرین زندگیمو به کامم زهرمار کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با مامانت که تعارف نداری قشنگ باهاش صحبت کن بگو که خودت قلبا با این شرایط راضی هستی و این حرف ها باعث میشه تو و همسرت از زندگی سرد بشید و خدای نکرده زندگی از اولش به مشکل بر بخوره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عب نداره گوش بده ولی ناراحت نشو هیچی هم نگو 

از این به بعد از این حرفا زیاد میشه به منم خیلی گفتن چه آشنا چ غریبه اولش ناراحت میشدم حتی گریه میکردم یا جوابشونو میدادم 😂🤦‍♀️الان فقط گوش میدم و تایید میکنم حرفشونو همون موقع هم تمام میشه میره اصلا یه درصد هم به حرفاشون اهمیت نمیدم و مهم نمیدونم که یادم بمونه حالمم بهتره 🤩😁

نمیتونین پایین شهر یه خونه نقلی بگیرین؟

دیگه یک سال رهن کردیم 

من می‌دونم همسرم زرنگه تا سال بعد این خونه رو‌ بزرگ‌ می‌کنه بزرگتر میخره 

ولی حرفهای مامانم عین خنجر تو قلبم فرو می‌ره 

عب نداره گوش بده ولی ناراحت نشو هیچی هم نگو از این به بعد از این حرفا زیاد میشه به منم خیلی گفتن چه ...

بخدا کم آوردم 

غریبه بگه ناراحت نمیشم ولی مادر آدم بگه خیلی زشت و بده 

گفت نری پایین شهر خونه بگیری برو جای خوب ماام گفتیم راست میگه بذار بریم الان میاد خونه رو میبینه میگ ...

اشتباه میکنی عزیزم اگه میتونین یه خونه کوچیک پایین شهر بخرین 

یکی از آشناهای ما همش تیکه مینداخت بهم که چطوری تو این خونه کوچیک زندگی میکنی من آشپز خونم انقده کابینتام خوبن کابینتات کمه و از این  حرفا و همش از خونه خوب خودش میگفت چندروز قبل دیدمش گریه میکرد میگفت رهن ها بالا رفتن اصلا نمیشه خونه بخریم با بچه دیگ نمیتونیم مبلغ خوبی پس انداز کنیم حالا چیکار کنیم میگفت الان شوهرم میتونه کار کنه رهن و زیاد میکنیم ۵ سال دیگ چیکار کنیم

اشتباه میکنی عزیزم اگه میتونین یه خونه کوچیک پایین شهر بخرین یکی از آشناهای ما همش تیکه مینداخت بهم ...

یک سال پیش یه خونه ۷۰ متری پایین شهر خریدیم خونه داریم اونو دادیم اجاره

جای دیگه رهن کردیم که به محل کار همسرم نزدیک باشه 

می‌دونم شما درست میگی

ماهم فکرمون همینه میگیم تا سال بعد پس انداز کنیم اون خونه رو بفروشیم ، پول رهن خونه الان هم بذاریم میشه به جایی بخریم خونه ی بزرگتر 

ولی بزرگتر ها متأسفانه 😔