2777
2789

منکه ازدواج نکردم ولی این  دوران ، دوران ازدواج سنتی نیست که عشق توش نبوده اون مال زمان گذشته بود واقعا باید این افکار پوسیده رو دور ریخت از کسی که کم‌کم کرد ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالم با شوهرش دوست بود سه سال دائم بیرون بریز بپاش از گل نازک تر بهش نمیگفت بعد عروسی بد و شکاک شد و ...

عزیزم خالت در چ وضعیتی هس

چطور واقعا نفهمیده تو دوران دوستی ک اونطور بوده؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
۲۸ من ۲۹ اون وضع مالی ما خیلی بهتره سرترم ازش اخلاقاش خیلی خوبه عاشقانس میترسم عوض شه

عوض شد یا ن؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
پایین شهر میشینن خونشون ۵۰ متریه دوطبقس باید برم همونجا کلا خانوادم میگن بهتر از اینا میتونی ازدواج ...

عزیزم من چون دوست دارم می گم . خیلی غلط می کنی این طوری ازدواج کنی .... 

توی این سن و سال یک چنین ازدواج احمقانه ای ؟؟؟؟؟؟ 

ببخش شاید فکر کنی باهات بد حرف زدم . اما مطمئن باش با این ازدواج پنج سال دیگه با یک بچه توی بغل بدتر از این هارو در آستانه چهل سالگی به خودت می گی

عزیزم من چون دوست دارم می گم . خیلی غلط می کنی این طوری ازدواج کنی .... توی این سن و سال یک چنین ازد ...

ب من ربطی نداره ولی چرا

بیشتر ببینید
ب من ربطی نداره ولی چرا

نوشته خانواده پسره یک خانه ۵۰ متری دارن که ایشون هم بعد ازدواج باید برن اون جا 

آقا پسر ۲۹ سالشه و خرج کش خانواده 

ایشون مشخصه در یک رفاه نسبی بزرگ شده ....

ببخشید مگه دیوانه هست این طوری ازدواج کنه ؟ 

من سنم کم تره ، نسبت به هم سن و سالهام وضع مالیم پایین تره دارم دیوونه می شم ، تازه مادر شوهری توی یک خونه پنجاه متری بالای سرم نیست

نوشته خانواده پسره یک خانه ۵۰ متری دارن که ایشون هم بعد ازدواج باید برن اون جا آقا پسر ۲۹ سالشه و خر ...

خیلیا الان همون خونه ۵۰ متدی هم آرزوشونه

و همچنین هستن عروس هایی که تو طبقه بالا خانواده شوهر زندگی میکنن خیلی هم راضین

بیشتر ببینید
خیلیا الان همون خونه ۵۰ متدی هم آرزوشونهو همچنین هستن عروس هایی که تو طبقه بالا خانواده شوهر زندگی م ...

عزیزم دارید می گین خیلیا ، استارتر جزو خیلی ها نیست . سطح مالی خوبی داره . سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن. 

عروس هایی که طبقه بالا میشینن چند درصد راضی هستن؟؟؟؟ خیلی درصد کمی راضی هستن از زندگی ...‌

بنظرم ارزش نداره این ازدواج ....

از سر شکم سیری این حرف ها رو نمی زنم ،

تازه شرایط من دو برابر بهتر از این شرایطی هست که استارتر در مورد پسره گفت

عزیزم خالت در چ وضعیتی هسچطور واقعا نفهمیده تو دوران دوستی ک اونطور بوده؟

نقش بازی میکرده خودش رو خوب نشون میداده

دوران دوستی و نامزدی اصلا کافی نیست برای شناخت آدم ها 

تا زیر یه سقف نری با اون ادم زندگی نکنی نمیتونی اخلاق رفتارش رو بشناسی 

باید قبل ازدواج حتما ازمون mmpiو میلون تحت نظر روانشناس و زوجدرمانگر داده بشه تا جلوگیری کنه از طلاق و ازدواج با ادمای تاکسیک و....

🧸🔮🎀💗🌸