2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1792181 بازدید | 107213 پست
عزیزم عاطی جون مواظبش باش خداروشکر ک بخیر گذشت

دیشب شب قدر بود من فقط سلامتی دخترمو خواستم

گفتم فقط سلامت باشه هیچی نمیخوام 🥺💔

دختر مردم و زنده شدم

اون صدا تقش هنوز تو گوشمه الهی بمیرم ☹️☹️☹️

خدا بچه‌های گلتو حفظ کنه 🥰😘

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم خوبی ، چخبرا ، سال نو مبارک باشه ،امسال فک نکنم آخر سال یه حرکتایی میزنید ولی براش .خانمی ...

اااای دلبر اااای

اااای شیوا

چند وقت پیشم پرسیدم پاسخی ندادی

بگو جانم

بگو خواهر جان

ی چیزی حرفی از موقعیت ما بگو 

جا مغازه رو عوض کنیم خوبه؟ یا همینجا بمونیم؟؟

امسالو تو دلت واسه ما چی می‌بینی 🥺

این چند روز میتونی آنلاین بشی خواهش مندم جواب منم بده با تچکر 😁🤗💕

منم یکم درد و دل کنم🥺بچه ها خیلیی سخته برام خیلیی، قدر شوهراتون و بدونید که نون آور خونتون هستن،من ...

خدا رو شکر خودت میتونی چرخ زندگی رو بچرخونی

مهم اینه پیش خدا سربلندی 

مهم اینه عزت نفس داری و خودت آستین بالا زدی 

میدونم چی میگی 

شوهرمنم یه دوره ای عمل کرده بود حدود یک ماه خونه بود 

من مجبور بودم همه کارا رو خودم مدیریت کنم 

واقعا سخت بود 

ولی ما خانما قوی هستیم ما میتونیم 👌👌👌👌👌

شاید این فروش لباس برات شروع جدیدی باشه 

خدا رو چی دیدی ایشالله کارت میگیره حتی بعد از خوب شدن حال شوهرت به کارت ادامه میدی و برای خودت یه مغازه بزرگ افتتاح میکنی 

رشد همیشه درد داره و بعد رشد چنان لذتی داره که

همه سختی ها رو میشوره و می بره 

من  شما رو خانم توانمندی میبینم که با همه سختی ها جنگیده و تلاش کرده 

حق میدم گاهی ناامید بشی و کم بیاری 

ولی مهم اینه همچنان به تلاش ادامه میدی 

ممنون یهاجونی ک بیادمون بودی😘

نیلا جان ما امروز رفتیم کوروش بسته بودن

دیشب رفتیم ی فروشگاه دیگه گفت فردا بیا رفتیم گفت نمیدیم 😐😐😐

واا پس چرا دیشب گفتی میدی سبد کالا کودکان

خلاصه منتظرم کوروش باز بشه رفتن عید دیدنی 😁😁

منم یکم درد و دل کنم🥺بچه ها خیلیی سخته برام خیلیی، قدر شوهراتون و بدونید که نون آور خونتون هستن،من ...

عزیزم ♥️♥️♥️♥️♥️

داماد عموم با دست فروشی تو کرج خونه خرید 

چی میفروخت؟؟؟ اکسسوری

با پسر بچش

البته ک تو ارزونی...اما خب همت داشت

دختر عموم با افتخار می‌گفت شوهرم دست فروش

خلاصه اینکه سلامتی تنت سالمه میتونی کار کنی اطرافیان هستن در حد توان کمکت کنن شکر گذار باش

این روزا میگذره 🤗💕 تموم میشه 💕

امروز داشتیم با شوهرم حرف می‌زدیم گفت عاطفه غصه نخور منم غصه میخورم چقدر غصه بخوریم آخرش خوده خدا درستش میکنه 🤗♥️♥️

حرفش قشنگ بود 👏😁

پس بیا تو هم کنار ما غصه نخور حداقل کمتر غصه بخور 😍😍😍

زمان همه چیرو درست میکنه 😍

با همسرت تو خیابون از شادی تا مشهد میدویید 😁😁😁

دیشب شب قدر بود من فقط سلامتی دخترمو خواستمگفتم فقط سلامت باشه هیچی نمیخوام 🥺💔دختر مردم و زنده شدم ...

دست دختر  بزرگه ی منم  دو سه بار تو یکی دو سالگیش در میرفت بار اول همینطوری مثل دختر گل تو ااکی الکی و اتفاقی در رفت دو بار بعدم انگارر جای مفصل شل شده بود تا تقی به توقی میخورد در میرفت

هر چیه خدارو شکر به خیر گذشته مواظب باش یه مدت اون دستی  که در رفته  رو نگیربن با دست مخالف دستشو بگیر ایشالله که دیگه پیش نیاد خیلی بده

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید
آره امروزم بخاطر شهادت کوروش تعطیلهدیلی مارکت هم گفتن میدن منتظرم بارون بند بیاد برم ببینم

عه سر این تعطیلن؟؟

نمیدونستم

ب ما دیلی خیلی دوره 

سمت کارخونه بستنی میهن 😐😐😐😐😁 هرچند ک دیلی هم واسه برند میهن 😁 دم کارخونش دوتا دیلی زده 😎

برای شما اس اومد ک برخوردار شدید از سبد کالا؟

دست دختر بزرگه ی منم دو سه بار تو یکی دو سالگیش در میرفت بار اول همینطوری مثل دختر گل تو ااکی الکی ...

وااای خدا 🥺🥺🥺🥺🥺 خدا بچه های گلتو سلامت نگه داره 🤗💕💕

چندنفر از دوستان اینجا گفتن مراقب باشم ممکن باز در بره چون جاش شل

خوبه همگی گفتید نمی‌دونستم بازم امکان داره در بره زبونم لال 💔💔💔💔

مادرم گفته بود این استخواناش ظریف بچس 💔 وااای رویا فکر نمیکردم الکی الکی خاک‌تو سرم بشه در بره ☹️☹️☹️

اای به قربونت مرسی ازت واقعا .آخه دیشب غروب یکی تو گروهی عکس حرم رو گذاشته بود منم سلام دادم ،گفتم ت ...

آخی🥲❤️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

میفهمم چی میگیهمین رفتارشون باعث شد واسه مهمونی پنجشنبه شب، من حداقل ۲ تومن سود کنمچون شیک و مجلسی د ...

آخی🥲حس بدیه درک میکنم کاملا

منم گاهی شده اینطوری برم

چون واقعا قدردان نیستن😐

ببین تو چقدر مهربونی که وقتی حالت اونجاخوب نیس بازم بخاطر همسرت میری❤️

اره کاملا مشخصه دلتنگی🫂🤗

اشکال نداره بزودی برمیگردی پیش خونوادت❤️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خدا رو شکر خودت میتونی چرخ زندگی رو بچرخونیمهم اینه پیش خدا سربلندی مهم اینه عزت نفس داری و خودت آست ...

😭😭😭😭ممنونم که برام نوشتی امیدوار جان انشاالله عزیزم 🤲الهی که بشه خودش قول داده بعد سختی آسونیه من منتظر اون آسونیه هستم😭خیلی برام باارزشه برام مینویسید بهم امید میده،انگیزه میشه برام ،من تحمل میکنم،من باید بتونم،همینجا میام پیشتون بهتون میگم بچه هااا شد،بالاخره شدددمن تونستم😭😭😭😭