2777
2789
عنوان

قفسه سینم میسوزه انقد گریه کردم

122 بازدید | 10 پست

من کلا به خاطر اشتباهات گذشتم خیلی جوش میزنم  ولی الان با اینکه اتفاقی نیوفتاده از دیشبه موقع نفس کشیدن قفسه سینم سمت چپ تیر میکشه دست خودم نيست مدام گریه میکنم با اینکه دو ماهه که گذشته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریه کنی بدتر میشی 

قلبت هم از دست میدی 

بی خیال بابا 

هیچی ارزش اینکه قلبت رو به درد بیاری نداره

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

معده درد عصبی

ممکنه اسید معدت زده باشه بالا

قرص معده بخور

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
من الان دیدم دندونم کنارش سیاه شده گریه میکنم درد هم داره ..ینی درست میشه یا باید بکشمش؟

اصن نمیخواد بکشیش برو دکتر اگه به عصب رسیده باشه عصب کشی میکنن بعدم پر میکنن برات 

منم اونقدر گریه کردم انگار یه چیری تو گلوم گیرکرده ن بالامیاد ن پایین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود                                                                                                 به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

اصن نمیخواد بکشیش برو دکتر اگه به عصب رسیده باشه عصب کشی میکنن بعدم پر میکنن برات

ینی سیاه ک شده درست میشه؟؟؟؟

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️