2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1767438 بازدید | 105921 پست
ما که پارسال بهمون تعلق نگرفت. حالا ببینم این تعلق میگیره..وسوسه شدم😂😂مویی از خرسی😬😬

آره اعتراض هم شده بزن حقمونه چرا نگیریم من که خیلی دوس دارم😁 فردا مردی بره ببینه میتونه خرید کنه😁😍🤭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
جایی نرفتیم خواهر. وای مهسا منم بچگیام دقیقا همین بودم🥲🥲😂😂😂😂خوشم نمیومد کسی بهم عیدی بده نمید ...

همه میگفتن هنوز کوچولویی😂میگفتن بچه های ما یه ماهه دارن واسه عیدی هاشون برنامه ریزی میکنن🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه میگفتن هنوز کوچولویی😂میگفتن بچه های ما یه ماهه دارن واسه عیدی هاشون برنامه ریزی میکنن🤣🤣

من و رادمان مایه داریم رو عیدی حساب نمیکنیم😎😎😎😂😂😂😂😂😂

خیلی بامزه بود. فرار میکرد. دستاشو پشتش قایم میکرد😆😆خدا باباتون رو هم رحمت کنه. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ای شانس😂😂😂😂😂  فدات خدا باباتو برات نیگه داره♥️🤲

دوستای عزیزم سال جدید مبارکتون باشه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 به امید خدا سال جدید برای همه سرشار از شادی و سلا ...

سال نو شماهم مبارک

یک کیلوطلا😑😑از همین حالا بیوفتیم دنبال زیرخاکی 

اینجا از دیشب چه بارونی میاد😮‍💨😮‍💨😮‍💨حالمون بد شد دیگه.. امروز کلا خیس بودیم. شهرای شماهام بار ...

دیشب اینجام بارونی بود،

ولی از امروز صبح خوب بود

مامیخاستیم بیایم شمال ،

هواشناسی زده تاچندروزبارونیه،دیگه نشد

فردا میریم قم به امید خدا🤗

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

واقعا میدن؟این کالابرگی که همه میگفتن واقعا رایگان بود؟ کسی خرید کرده؟ چون پارسال به ما تعلق نگرفت ا ...

اره برا من دو بار ریختن برا بچه های زیر پنج سال،

بسی خشنود شدم🤩

دیگه نریختن🤣

کالابرگم که درسته،برامن یه تومن شارژشد ..وسایل نگرفتم پنجاه کم کردپولشوداد😅

اگه دهک هشت تا ده هستین حتما سعی کن پنجم یاششم فروردین اقدام کنی برا جداکردن خودت وپسرت

چون این سه دهک حذف میشن🫢

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام دخترا😍

خوبین؟

سال نو همگی مبااارک

انشالله که بهتر از پارسال باشه براتون🤲🏻

انگار خیلی وقته نیومدم تاپیک😁

چند روزه چقدر کار داشتم 

امشبم که مهمونی بودیم خیلی خوش گذشت جای همگی سبز

الانم خوابم میاد ولی حسش نیست

یه کم بخونمتون

اینجا از دیشب چه بارونی میاد😮‍💨😮‍💨😮‍💨حالمون بد شد دیگه.. امروز کلا خیس بودیم. شهرای شماهام بار ...

وای مهسا🥹

شرمنده 

دلم واقعا پیشتون بود❤️

ولی واقعا وقت نمیشد بیام سایت

چقدم پیام تبریک دارم هنوز جواب ندادم😅