2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1777184 بازدید | 106522 پست
ی خانمی تو مدیریت گفت پایین ۵ سال میدنمنم چندبار زدم مطمعن بشم، شک داشتم 😐😄میگن همونحایی ک کالا بر ...

ب من ندادن🥺

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اینجا از دیشب چه بارونی میاد😮‍💨😮‍💨😮‍💨حالمون بد شد دیگه.. امروز کلا خیس بودیم. شهرای شماهام بارونیه؟ 

راستی خیلی نگران مستقلم. اخه گفت میاد شمال. الان چند روزه خبری ازش نیست. حتی لایکم نمیکنه. کسی شمارشو نداره یه پیام بده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون عزیزم 🥰ی برگه A4 بده ب سوالات شما با ذکر مثال پاسخ بدم 😄عیدی ب کی؟ کسی نیومده خونمونمامانم و ...

چه کدی باید بزنم برای کالا برگ 

کد ملی سرپرست ؟؟یا دخترم؟به شماره *۵۰۰*۱۴۶۳#

پاییزجان سبدکالا بهمون نعلق گرفته میدونی تا کی مهلت استفادشه؟

من راستش شنیدم امشب ولی منبع دقیقی نیست من هنوز خودم نرفتم خرید کنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اینجا از دیشب چه بارونی میاد😮‍💨😮‍💨😮‍💨حالمون بد شد دیگه.. امروز کلا خیس بودیم. شهرای شماهام بار ...

آره اینجا هم بارونه. آره منم هی ذهنم میره سمتش ولی خب مستقل حدااقل یه لایک هم شده میکنه 

ی خانمی تو مدیریت گفت پایین ۵ سال میدنمنم چندبار زدم مطمعن بشم، شک داشتم 😐😄میگن همونحایی ک کالا بر ...

سلام عاطی خوبی؟ سال نوت مبارک.😍🌹تعلق گرفته بهت؟

واقعا میدن؟این کالابرگی که همه میگفتن واقعا رایگان بود؟ کسی خرید کرده؟ چون پارسال به ما تعلق نگرفت ا ...

آره مهسا رایگان بودن به ما۱۴۰۰دادن چون ۴نفریم.کلا دهک بندیشون بی عدالتیه مخصوصا برای کسایی که مغازه دارن

آره مهسا رایگان بودن به ما۱۴۰۰دادن چون ۴نفریم.کلا دهک بندیشون بی عدالتیه مخصوصا برای کسایی که مغازه ...

ما که پارسال بهمون تعلق نگرفت. حالا ببینم این تعلق میگیره..وسوسه شدم😂😂مویی از خرسی😬😬

پاییز پسرت عیدی میگرفت امروز؟ مال من هر کی بهش عیدی میداد میگفت نده، نمیخوام. خیلیا میدادن دست من😁م ...

جایی نرفتیم خواهر.  وای مهسا منم بچگیام دقیقا همین بودم🥲🥲😂😂😂😂خوشم نمیومد کسی بهم عیدی بده نمیدونم چرا فقط از بابام خوب پول میگرفتم🥲😂

پاییز پسرت عیدی میگرفت امروز؟ مال من هر کی بهش عیدی میداد میگفت نده، نمیخوام. خیلیا میدادن دست من😁م ...

مهسا خندم گرفته😂😂😂😂😂😂😂🤭🤭🤭