2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1777184 بازدید | 106525 پست
همه وسط قوم شوهر همین احساس رو دارن عزیزم من جمله خودم ، یجورایی دلم میگیره یجوریه ،خودت نیستی ونمیت ...

آخ دلبری زدی تو خال

دقیقا حسم همینه

شوهرم یه برنامه ترتیب داده بود روز عید فطر‌

ناهار و شام تو باغ( مهمونام خانواده خودش، یعنی خواهر و برادر و فامیل مادریش) 

البته بصورت دونگی

امشب صدام در اومد

گفتم چرا من باید یه روز کاملم رو با کسایی بگذرونم که حس خاصی بهشون ندارم؟ 

گفتم میشینم ۴ ساعت با گوشی سرگرم میشم ولی نمیام سرویس بیخودی بدم

البته امشب همه خونه پدرش که بودیم زمزمه ش شد و قرار شد که بشه یه وعده شام

حالا شوهرم هی میگه نمیشه بگم برنامه یه وعده س🙄

دیگه دید همه مخالف دو وعده هستن، احتمالا میاد اعلام میکنه یه وعده شامه

حالا اگه خانواده خودم بودن( خاله و …) قطعا از صبح تا شب بهم خوش میگذشت چون حس تعلق به آدم دست میده، نه وقت گذاشتن با آدمایی که با یه امضا باهاشون فامیل شدی و با یه امضا همه چی تموم میشه

بچه ها میدونم همه مثل هم نیستن و بعضیا با اقوام همسر رابطه خوبی دارن، منم رابطه بدی باهاشون ندارم ولی یه حسی هست که قابل بیان نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب شب ترسناکی رو گذروندم ☹️☹️☹️☹️💔💔💔💔💔شوهرم داشت جا مینداخت بخوابیم دخترم واسه بازی رو پتوها د ...

ای واااای 

الهی 😢🫂

خداروشکر که بخیر گذشته 

صدقه بده عزیزم 

خدایا شکررررت 😙

سلام 

یه دوستی بودن اینجا همسرشون از کامپیوار و لپ تاپ  اینا سر در میاورد

میشه یه کمکی بهم بکنید

من ۶۰ تومن دادم لنوو با مشخصات زیر دست دوم خریدن

الان بعضیا میگن زیاد گرفته ازت .فروشنده آشناس میگه اگه پشیمون شدی پس بده مشکلی نیست الان چیکار کنم Legion 5 15ACH6H

Ryzen 7 5800H

16g Ram

2tb SSD

RTX 3060 6g geraphic

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام و سال نو مبارک باشه .خداروشکر که حال دخترت خوبه ، اینقدر ما بچگیمون دست و پامون در میرفت خلاصه ...

شیوای عشق 😔😔

یه مشکلی برام پیش اومده😢

این قضیه جدا از اون دوتا حسیه که دیروز برام اومدیااااا

دیشب پیش اومد میخواستم نظرت و حست رو در موردش بهم بگی 

خیلی مستاصلم دل آشوبم 🙏🏻🙏🏻🥺 

از همتون میخوام به وقت همین اذان صبحگاهی برای رفع مسکلم دعا کنید منم دعاتون میکنم دعا در حق هم گیراترع 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🥺🥺

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید
من بیشتر بخاطر دخترم روغن مایع استفاده میکنمراستش تو روغنا فقط لادن قبول دارمروغن جامد تو سرخ کردنی ...

ممنون ک گفتی عزیزم یادمه بچه بودم تو همه مراسمات روغن جامد استفاده میکردن غذاها خیلی هم خوشمزه بود ولی الان روغنا هم فرق کرده

شیوای عشق 😔😔یه مشکلی برام پیش اومده😢 این قضیه جدا از اون دوتا حسیه که دیروز برام اومدیااااادیشب پ ...

رویا جون خداروقسم میدم ب این روز و شب های عزیز

نگاه ویژه بهتون کنه 

مشکلتون ب بهترین شکل حل شه

سلام عاطفه جان عیدتون مبارک❤❤من داخل یک شیشه دردار پر میکنم مث شیشه سس داخل کابینت نزدیک اجاق گاز م ...

سلام عزیزم 🤗 خیلی ممنونم 🤗

عید شمام مبارک 🥰💕

اینم پیشنهاد خوبی بود مرسی 🤗♥️

سلام عزیزم عیدتون مبارک❤❤خدا بچه های گل تو حفظ کنهممنون از اطلاع رسانی برای کالابرگ کودکانمن تاپیک ه ...

سلام عزیزدلم عیدشماهم مبارک♥️😍خداروشکر 😍خواهش میکنم خوشحال میشم از خوشحالی بقیه انشالله همه بهشون تعلق بگیره خوشحال بشن.😍ماهم خرید کردیم.کالابرگ مرحله دوم هم فک کنم همین روزا شارژ بشه مجددا برا یکی که بهزیستی بوده مجددا شارژ شده. به هرکی میتونین بگین این کالابرگ بچه رو چون ایام عید هست شاید کمتر سراغ گوشی و خبرا برن و ندونن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عاطفه جان عیدتون مبارک❤❤من داخل یک شیشه دردار پر میکنم مث شیشه سس داخل کابینت نزدیک اجاق گاز م ...

من اولین بار که روغن جامد خریدم دوستم و یکی از اقوام که دستپخت جفتشون عالیه باجامد درست میکنن میگن بهتره منم این سری گرفتم بیینم چجوریه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️