2777
2789

اگر فردی واقعا پول غذا نداشته یا واقعا در فقز مطلقه 

برای سیر شدن از غذای کسی یا برای نیازش از اموال فرد دیگه ای استفاده کنه 

حکمش چیه ؟ 

و اینکه نمیخواد به اون فرد بگه و  یا دسترسی به اون فرد نداره 

دلیلش هم بی ابرو شدنش توسط اون فرد و نابود کردن شخصیت و ابروش هست 

سلام عزیزم ببخشید ک این سوال ک مربوط به تاپیک شما نیست رو میپرسم

امروز چندم فروردینه؟؟ 

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب بدون اجازه هست دیگه

بدون اجازهگرفتن از شخصم گناهه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید

متوجه نمیشم. یعنی چی؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

حرامه عزیزم حرام 

مگه اینکه توانایی کار کردن هم نداشته باشه 

که باید بره زیر کمیته امداد و اینجور جاها 

نباید بدون اجازه از غذای کسی استفاده کنه 

ولی بازم برا اطمینان بیشتر بهتره زنگ بزنی 

از مرجعت بپرسی نه اینکه اینجا بیای بگی عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
سوم

مرسی عزیزم💋🌸

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
بیشتر ببینید
خب بدون اجازه هست دیگهبدون اجازهگرفتن از شخصم گناهه

خب واقعا گشنه بوده 

پشیمونه و پول برگردوندن اونو نداره و اگر برای حلالیت بگه 

اون فرد حیثیت براش نمیذاره توی اجتماع

خب واقعا گشنه بوده پشیمونه و پول برگردوندن اونو نداره و اگر برای حلالیت بگه اون فرد حیثیت براش نمیذا ...

دیگه نمیدونم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
حرامه عزیزم حرام مگه اینکه توانایی کار کردن هم نداشته باشه که باید بره زیر کمیته امداد و اینجور جاها ...

توانایی کار کردن نداره 

یعنی در شرایط کار کردن نیست 

من مرجع تقلید ندارم مشکلم اینه 

و زیر کمیته امدادم نمیتونسته بره 

برای یک موقعیت بوده 

خب واقعا گشنه بوده پشیمونه و پول برگردوندن اونو نداره و اگر برای حلالیت بگه اون فرد حیثیت براش نمیذا ...

سوالتون گنگه!از خونه ی کسی غذا بدون اجازه خورده؟یا پول برداشته؟آشنابوده؟!