2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1776774 بازدید | 106488 پست
بلع دااااااا😎تو فک کردی حتی تو این شرایط و شاد باش و شادی کوبان های و هوی کنان مدیریت یادمون میرع� ...

آقای چرا من پای کوبان و نوشتم شادی کوبان 😆😆😆🤣🤣🤣🤪

معلومه زیادی شاد بودم لحطه ی تحویل سال 😅😅😅😉😉

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید

سلام خانوما عیدتون مبارک  من امسال سال اول بود ک بعد عروسیم خونه خودم بودم اما بخاطر بارداری و مشکلاتش اومدم خونه مادر نتونستم بچینم شما از هفت سیناتون عکس بزارین یکم دلم باز شه😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پاییزجان سبدکالا بهمون نعلق گرفته میدونی تا کی مهلت استفادشه؟

نیلا جان چقدر تعلق گرفته؟

واسه من زده ۱۴۰۰ 

از کالا برگم اضافه مونده بود اومده روش اما ۷۰_۸۰ فکر کنم اضافه مونده بود 

جات خیلیرخالی بودعیدت مبارکتعریف کن چه کردی عیدی دادی گرفتیدخترت چطورهشوهرت کارش روبراه شد

ممنون عزیزم 🥰

ی برگه A4 بده ب سوالات شما با ذکر مثال پاسخ بدم 😄

عیدی ب کی؟ کسی نیومده خونمون

مامانم و بابام طبق هرسال از لایه قرآن تبرک میدن

شوهرم هنوز عیدیمو نداده 😁

مادر شوهرم گفت امروز ظهر بریم ک شوهرم گفت مشتری دارم نمی‌تونم بیام عیدی اونم فعلا کنکل 😁

الحمدالله 🤗 ب اندازه‌ بقیه آرایشگاه ک اصلا قابل مقایسه نیس

اونا تا ۲_۳ شبم کار میکنن

نیلا جان چقدر تعلق گرفته؟واسه من زده ۱۴۰۰ از کالا برگم اضافه مونده بود اومده روش اما ۷۰_۸۰ فکر کنم ا ...

حدود 1و 200 فکر کنم چون من 2روز پیش همه سبدکالا رو خریدم کمتر از10تومن مونده بود

حدود 1و 200 فکر کنم چون من 2روز پیش همه سبدکالا رو خریدم کمتر از10تومن مونده بود

ی خانمی تو مدیریت گفت پایین ۵ سال میدن

منم چندبار زدم مطمعن بشم، شک داشتم 😐😄

میگن همونحایی ک کالا برگ گرفتیم اینم میدن

من فردا میرم ببینم راسته

دوستای عزیزم 

سال جدید  مبارکتون باشه 

🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

به امید خدا سال جدید  برای همه سرشار از شادی و سلامتی و موفقیت‌های اقتصادی باشه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

به امید خدا 

پایان سال همه حداقل به کیلو طلا رو خریده باشیم ☺️☺️☺️☺️

ی خانمی تو مدیریت گفت پایین ۵ سال میدنمنم چندبار زدم مطمعن بشم، شک داشتم 😐😄میگن همونحایی ک کالا بر ...

آره آجیمم گفت عاطی جون فردا همه فروشگاههای زنجیره ای تعطیله من امشب رفتم داشتن تعطیل میکردن گفتن فردا نیستیم پس فردا بیا

سلام دخترا. سال نو مبارک، ❤️❤️انشالله سین اول امسالتون سلامتی باشه... 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 الهی هر چی تو دلتونه خدا بهتون ببخشه🤲🏻🤲🏻سالی پر از موفقیت و عشق و مهربونی و ارامش و چیزای خوب خوب باشه😍😍😍فردا بیایین عکس هفت سینمونو بذاریم🤩🤩انقدر امروز عید دیدنی رفتم داغونما. کلی مهمونم اومد برام. با اینکه کلی تمرین کرده بودم بازم نتونستم جلوی خودمو بگیرم کلی عیدی دادم. 🤕🤕ولی به خوشحالیه بچه ها میارزید😍😍