2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410888 بازدید | 78555 پست
خب با چی میرقصن مگه؟ انجمن حمایت از ساسی @narint4 نارین جان، تو با چه آهنگی خوب میرقصی؟

من با هیچ آهنگی خوب نمی رقصم 😁

ولی یه سری آهنگ های عربی خیلی شاد هست تو اونا اگه پشت وارو هم بندازی تبدیل به رقص میشه 

اونا رو یخوورده بهترم 😅

کلا هم فقط تو جشن های خودمونی می رقصم 

ولی وای از وقتی که سرجام نشستم میشم جمیله رقاص🤣🤣

وای که چقدر شیرینن خدا وقت باحوصلگی این دوتا پسر رو آفریده و هدیه داده به یه مادر پر اخساس

😍😍😍😍

مرسی قربونت برم من 

آره بخدا 🤣🤣🤣

من گاهی فقط دلم میخاد نگاشون کنم گاهی که ابراز میکنم میگم نکنه اطرافیان فکر کنن من زیادی میگم😆😆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستای گلم منم دعا کنین باردار بشم برام یه صلوات بفرستین🥺🙏🤲اجرتون با امام حسین

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
نارین هیچی نگو که یه نر افتاده تو گروه به همه درخواست دوستی میده احتمالا وقت زایمانشه داره اطلاعات ج ...

اه اه 

بخدا دلم به حال زن یا زن آینده این نرها خیلی می سوزه 

چقددددررر چندشه مردی که تو نی نی سایت بیاد😖😖😖😖

نارین هیچی نگو که یه نر افتاده تو گروه به همه درخواست دوستی میده احتمالا وقت زایمانشه داره اطلاعات ج ...

اه اه 

بخدا دلم به حال زن یا زن آینده این نرها خیلی می سوزه 

چقددددررر چندشه مردی که تو نی نی سایت بیاد😖😖😖😖

دقیقا اینطوری فکر کردم برای خودمواااای مهسان یه شب عالی بود جای همه خالی😍کیک تولدم برای خودم گرفته ...

آخی چقدر لذت بردم و حست رو گرفتم 

برق چشات رو ....

خیلی خیلی خوشحالم که یه شب شاد برات رقم خورده

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

چین مگه جزو خارج نیست مهسان؟😁

مستقل الان برادران یوهانگ دارن سوهان قمی میپزن کجاشون خارجیه 🤣🤣هر وقت نگا می‌کنی اثر وینیا هست 

شاید حتی ماشینی که توشیم 

چین از خودمونه .خارج از نظر من یعنی آمریکا 🤣🤣🤣

اه اه بخدا دلم به حال زن یا زن آینده این نرها خیلی می سوزه چقددددررر چندشه مردی که تو نی نی سایت بیا ...

همچنینم توجیه میکنن 

بیان اما ادب رو نریزن تو قیمه ها

منم دیشب تولدم بود خیلی حال داد،😎 اینقد رقصیدیم و پریدم الانم خونه ترکیده منم جمام شدم،🤪

به به😍😍

مبارکا باشه تبی خانوم😍🥳🥳

هر سال آتشین تر از پارسال😍🙈

بمونی برای ما و خانواده عزیزت♥️♥️

دیفن جانم...نمیدونم چرا یهو این ب دلم افتاد بهت بگم 🥲♥️از امام رضا بخواه بطلبت..♥️♥️♥️مطمئنا بری دس ...

مرسی ازت عاطفه جانم😍♥️♥️

ما دو بار خواستیم بریم، یکیش شد اتفاقات شهریور ۱۴۰۱

یکیشم پارسال که تصادف کردیم

تا ببینیم این دفعه چی میشه😅 خیره ایشالله

سلااام بر دختر تولدی😍😍😍تولدت مبارک خوشگل و جذاب من♥️کلی آرزوی خوب برات دارملایق بهترین هایی و بهش ...

عمرش سر بیاد الهی

سلااام بر دختر تولدی😍😍😍تولدت مبارک خوشگل و جذاب من♥️کلی آرزوی خوب برات دارملایق بهترین هایی و بهش ...

عمرش سر بیاد الهی