2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411264 بازدید | 78589 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبکه پویا داره توپولوها نشون میده

من بچه بودم عاشقش بودم

جدید ساختن 😍 هنوزم میبینم 😐😁😍

دخترم ک عاشقش عجیب میگه نی نیییییییی 😁

زنگ زدم مامانم گفتم بزن پویا ببینه صداش میومد میگفت نی نی اوووووو 😍

@پاییزمهر    

دختر امشب وای دیدم داری لباس میفروشی،ی مغازه شیک داشتی، دوتا بیلر بچگانه داشتی هی میخاستی قالب کنی ب منو عاطفه،رنگشونم طوسی وصورتی بود😂روشم عکس خرگوش بود،

پرسیدم چند گفتی سه ونیم😅خلاصه که خریدم ازت😎تو دلم میگفتم ببین چقدر درمیاره🤣🤣🤣🤣

چقدر گرون فروشی تو🤕

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

@پاییزمهر دختر امشب وای دیدم داری لباس میفروشی،ی مغازه شیک داشتی، دوتا بیلر بچگانه داشتی هی میخاستی ...

وای دیدم؟🤕

خواب دیدم 

خاک تو سرت سایت گوسفند🤐

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خب آش پختم

ظرف شستم

رو فرشی گنده بکم ک زیر مبلا بود لباسشویی عزیزم شست 😁

مبلا دستمال کشیدم چرک مرده شده نمیره ☹️ باید بدم خشک شویی 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

نمیدونم چرا پریود میشم انقدر فعال میشم 🚶🏼‍♀️

اتش دارم هم‌چنان ی عالمه شیر خوردم 😁

نصفه کارام مونده 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

شبکه پویا داره توپولوها نشون میدهمن بچه بودم عاشقش بودم جدید ساختن 😍 هنوزم میبینم 😐😁😍دخترم ک عاش ...

دخترمنم داره میبینه😍میگه غذازیاد بده عین اونا تپل شم😜

@پاییزمهر دختر امشب وای دیدم داری لباس میفروشی،ی مغازه شیک داشتی، دوتا بیلر بچگانه داشتی هی میخاستی ...

😄😄😄😄😄😄

من نخریدم نه؟😄 

چرا انقدر گرون داد؟ تخفیف نداد یعنی 😄

😄😄😄😄😄😄من نخریدم نه؟😄 چرا انقدر گرون داد؟ تخفیف نداد یعنی 😄

نمیدونم 🤔خریدی؟

نه والاندادتخفیف🤪

تبسم جان

مستقل جان

بازم تولدتون رو تبریک میگم

انشاالله سالیان سال با عزت با عشق و با سلامتی و ثروت کنار عزیزانتون زندگی کنید

از ته دلم براتون آرزو میکنم هرآنچه خواست قلبیتون هست رو خداوند بهتون عطا کنه🤗🌹😘🥳🥰

دخترمنم داره میبینه😍میگه غذازیاد بده عین اونا تپل شم😜

عزیزم 🥰😘

بچه ک حرف میزنه خیلییییییییی آدم راحت میشه

من واقعاً گاها نمی‌فهمم چی میگه 🤦🏻‍♀️😄

اسم خودت چیه 😌 البته اگه سکرت ک هیچ حداقل اسمی ک دوست داری صدات بزنیم بگو 😁

بچه ها ی چی بگم

واااااااااااااااااااای من ی مدتی ب ی چیزی فکر میکنم مغزمو میخوره

حامله بودم ازمایشام خوب بود بعد توهم زده بودم اگه بچم سندوم دانی باشه چیکار کنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الانم ی مدت توهم زدم اگه زبونم لال بشه بمیرم الهی اوتیسم داشته باشه چی

هی اکسپلورر کوفتیم اینارو بالا میاره

مثلا میگه بد غذا باشه 😐 با کلمات درست نگه نشانه هاش

وااای خدا اینا داره مغزمو میخوره

ب کسیم نگفتم

دارم قشنگ دیوونه میشم

وای بلند بلند خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اتفاقا دنبال یه بیلر شیک برا پسرمم🤣🤣🤣🤣 این خواب تعبیرش چیه؟تعبیرش رو از معبر بزرگ پاییز بپرس😎 این یعنی تو و عاطفه باردارشدین و اومدین خریدی کردین ازم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

انقد درمورد لباس حرف میزنیم خواب دیدی😁لامصب آف زدن دلم میخواد تو بازاذ بخوابم🤣🤣🤣🤣🤣بین چندتا حس گیر کردم مینیمالیست بودن....پس اندازی بودن....تیپ زدن و مدل مدل  پوشیدن....ول کن مگه همیشه۱۸ساله میمونم.... و بین همه ی اینا من مدل مدل پوشیدن رو دوست دارم😭😭😭😭 تاپیک پس انداز رو مبخونم گاهی انواع حس ها میاد سراغم🥴🥴😭🤣🤣🤣فقط وقتی پول دارم با جون ودل میخونم مزه میده بهم😁 نمیدونم چرا تو بی پولی دوس دارم بیشتر خرج کنم🥲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️