2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1405908 بازدید | 78195 پست
بچه ها یادتونه میگفتم هربار پالتو میخواستم بخرم ماشین خرج در میآورد😅این دفعه بدون اینکه بگم چی میخا ...

مبارکت باشه عزیزم

ایشالا که چیزیش نمیشه. 

ولی خدایی چه خوب خریدی با ۴ تومن همه اینارو. کدوم شهری رها؟

اینجا بارونی و پالتو زیر ۲ تومن نیست اصلا

منم یه چیزایی لازم دارم این هفته میخوام برم خرید. خدایا پول برساااان

ماشین قشنگمون هم حالش خوبه

گوش شیطون کر 

مبارک باشهمنم منتظرم بهمن شه حراجی ها شروع شه برم خریدانقدر خودمو خسته کردم یه ابرو حال ندارم برم بر ...

مرسی عزیزم🌷

منم ی ماهه آرایشگاه نرفتم😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها رو دندون دخترم ب لایه نازک بی رنگ اومدهسرچ کردم چیزی نفهمیدم کسی می‌دونه؟

چون مسواک نمی‌زنن جرم گرفته

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مرسی عزیزم🌷منم ی ماهه آرایشگاه نرفتم😁

من سه ماهه نرفتم 🤣 البته کلا دیر به دیر میرم

دوس دارم برم موهامو کوتاه کنم موخوره گرفتن. حال ندارم 

لس موس شدم به معنای واقعی کلمه 

مبارکت باشه عزیزمایشالا که چیزیش نمیشه. ولی خدایی چه خوب خریدی با ۴ تومن همه اینارو. کدوم شهری رها؟ا ...

ممنون عزیزم🌷

پالتو۱۵۰۰

بارانی۱

بوت۵۰۰

دوتیکه۷۰۰

شال۳۰۰

بهمن آف خوبی میزنن انشالله پول میرسه دستت ومیخری توهم🥰

من سه ماهه نرفتم 🤣 البته کلا دیر به دیر میرمدوس دارم برم موهامو کوتاه کنم موخوره گرفتن. حال ندارم ل ...

برو ی صفایی ب خودت بده

الان شوهر من از سرکار هر سه ماه یه بار گوشت، مرغ، برنج ایرانی، چای، روغن، مرغ،ماکارونی و حبوبات میدن ...

آره دیگه کلی تاثیر داره

من خودم قبلا شاغل بودم   به خودم سالی ۲۰ کیلو برنج میدادن  به شوهرم ۵۰ کیلو 

ما مصرفمون زیاده بازم میخریدیم 

ولی بازم کمک بود 

طرف نمیگه چقدر کمک داریم

یا شام ناهارمون این ور اونوریم

خانواده ها بازم کلی وسایل بهشون میدن

میان به ملت عذاب وجدان میدن

آره دیگه کلی تاثیر دارهمن خودم قبلا شاغل بودم به خودم سالی ۲۰ کیلو برنج میدادن به شوهرم ۵۰ کیلو م ...

به خدا که من اونجارو میخوندم حس میکردم خیلی عقبم در حالی که ۴ تا جاری دارم از اونا این حس رو نمیگیرم

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
بابا الان همه چیز گرون شده،،،،،،همین سالار بخای یه لباس روکش واسش بخری خودش ماهی کلی هزینش میشه مگه ...

آخ گفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بابا الان همه چیز گرون شده،،،،،،همین سالار بخای یه لباس روکش واسش بخری خودش ماهی کلی هزینش میشه مگه ...

آخ گفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره یه مدت چندماه پیش اوضاع خراب بود پول نداشتیم روغن بخریم. ته قوطی یه ذره داشت همونو هی کش میدادم. ...

چرا روغن میاوردن؟جالب شد برام