2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407891 بازدید | 78293 پست
پسرم میگه مامان چی شده میگم حالت تهوع دارم میگه مامان داداشی برام میاری ؟میگه داداشمو نکشی 😅😆😆😅� ...

وای چه پسرت بامزه است 

چند وقت پیش دختر من گلایه میکرد آبجی میخواد 

پسرم همچین چپ چپ نگاش میکرد 😅😅خجالت می‌کشه نمی‌دونم از بارداری مادرش انگار 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

وای چه پسرت بامزه است چند وقت پیش دختر من گلایه میکرد آبجی میخواد پسرم همچین چپ چپ نگاش میکرد 😅😅خج ...

کلی  حساب کتاب کرد من چند سالم بشه داداشی چند سالش میشه🤣🤣🤣

حرف زدنش با مزه است

احتمالا عروس آینده ام عاشق حرف زدنش بشه😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤗♥️♥️♥️گشتم خواهر دیگه اینا ک جدیدن یارو خریده واسه مغازش شیک بشه عوض نمیکنه لامصب 😄فعلا با پوستر ...

الهی که کلی مشتری جدید بیاد 

چون حرفش میپیچه آرایشگر جدید اومده با سلیقه هم هست ...

جیران جیررراااان😭😭😭بخودم قول داده بودم دیگه بابت این قضیه گریه نکنمولی تو بازم اشکم رو درآوردی😭� ...

سلام دختر مهربون 

پدر عزیزت همین الان هم خیییلی خوشبخته  

چون دختر دلسوزی مثل شما داره 

از تهههه دلم بهترینها رو برات می‌خوام و دعا میکنم خدای مهربون 

هر آنچه خیره تو مسیرتون قرار بده 

با یکی از پستات کلی گریه کردم 

پدر خودم قبل از کرونا عمل قلب باز داشت دور از جون پدرتون سکته هم کرده بود روزای خییییلی سختی رو گذروندیم 

شبی که فردا صبحش عمل داشت ،براش شام میپختم 

سبزی پلو با ماهی رژیمی از وقتی اجاق رو روشن کردم تا آخر فقططط اشک ریختم ،فک میکردم آخرین غذایی که واسش میپزم 

خیییلی شب برزخی رو گذروندیم .خدا رو شکر به خیر گذشت 

البته رو بینایی یه چشمش تاثیر گذاشت الان هم کلللی دارو و عوارض داره باز خدا رو شکر 

واسه پدر عزیز و مهربونت از خدا بهترینها رو می‌خوام 

یه دورهمی که تو خونه نیستاز شانس خوبم مصادف شد با شب تولدممامانم این هفته میره

خیلی هم عالی 

شایدم جشن تولدت رو گرفتن 🤩

به سلامتی برن الهی

من همیشه دست و پام گرمهولی تو پری پاهام روزای اول سرد میشه

گرم بودن خیلی خوبه 

هرکی دستامو بگیره فکر می‌کنه دارم جون میدم 😂

کلی حساب کتاب کرد من چند سالم بشه داداشی چند سالش میشه🤣🤣🤣حرف زدنش با مزه استاحتمالا عروس آینده ا ...

کلا با چیزایی که گفتی من حس میکنم خیلی خوش سر زبون و عاطفی و برون ریز هست 

خدا بهتون ببخشه یه دختر با کمالاتم نصیبش بشه

الان که حالم خوبه فکر میکنم همین بی زبون اما باعمل بهتره 😂😂

🤣🤣🤣🤣اخه من خودم دیدم مردایی که زبون بازن، یا تو خونه خیلی بداخلاقن میخوان لاپوشونی کنن یا دنبال هرزگین. 

شوهر من میریم خونه بابام خیلی کم با پسرم بازی میکنه. حس میکنم اوایل مامانم میگفت چرا بچه رو بغل نمیکنه یا وقت نمیذاره براش. گفتم تو خونه خوبه، چون ذهنیتش اینه بعد چند روز رفتم اونا بازی کنن با بچه لذت ببرن. میگه من که همیشه خونم. مامانم باور نمیکرد تا چند وقت پیش عصری خواست بخوابه گیر داد باباش ماساژش بده بخوابونه باورش شد. 😂😂خیلی کم بروز احساسات داره. 

🤣🤣🤣🤣اخه من خودم دیدم مردایی که زبون بازن، یا تو خونه خیلی بداخلاقن میخوان لاپوشونی کنن یا دنبال ...

فک کنم الزایمر گرفتم. یه حس میکنم نوشتم ولی یادم نیست بعدش قرار بود چی بنویسم. 🤔🤔🤔🤔

🤣🤣🤣🤣اخه من خودم دیدم مردایی که زبون بازن، یا تو خونه خیلی بداخلاقن میخوان لاپوشونی کنن یا دنبال ...

خیلی خوبه اینجوری چون هرچی هست خصوصی بین خانم و آقاس ..نمیان همه رو شریک احساساتشون کنن