2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403250 بازدید | 77974 پست
من که به همین مبالغ کم قانعم. همسر منم میگه اینا به درد نمیخوره ولی من همه طلاهامو از درامد خودم با ...

دقیقا همسر منم دنبال وام قلنبه باسوده کمه،

منم والا باهمین پوله قرعه اونم باقسط چهارصدپونصددرماه تونستم چندتا پارسیان،ی پلاک وزنجیر ظریف وی جفتم گوشواره بخرم

اون روز گفتم بایدزنگ بزنم ب بانک مرکزی ی طرح برا تو بزارن پنج میلیارد باسود دونیم درصد🙄 

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا هم سامیه حرفش درست بودطرف میگه سالانه میلیاردی درآمد داریم بعد برای بیمه یه میلیون یه میلیون ج ...

الان شوهر من از سرکار هر سه ماه یه بار گوشت، مرغ، برنج ایرانی، چای، روغن، مرغ،ماکارونی و حبوبات میدن برم تو اون تاپیک بنویسم هر ماه هزینه چقدر میشه منو ترور میکنن 😁

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش

سلام دخترا انشالله همگی روبراه باشین

پیگیر پست ها و حال و احوالتون هستم فقط نوشتنم نمیاد

چند ماهی هست که باگ بزرگ زندگیمونو پیدا کردم😎

برادر شوهر عزیزم بود🤣🤣

هر دو خانواده در یک سطح هستیم تقریبا ، با دو فرزند و حقوق ماهانه ثابت و یک اندازه

البته ایشون از همسرم بزرگتر هستن.

تا چند ماهه قبل همه حساب کتاب خرجی با همسرم بود و ما هر ماه پول کم می‌آوردیم و مجبور به قرض از کسی می‌شدیم بناچار☹️☹️☹️

چند ماهه مخارج و حساب کتاب به عهده گرفتم

متوجه شدم حقوقمون کاملا به مخارج خونه میرسه و اضافه هم میاد و من اضافشو بصورت پس انداز مخفی طلا خریدم

این وسط هی فکر میکردم پس چرا همش قبلاً کم می‌آوردیم

در یه حرکت فوق سامورایی پی بردم  که هر ماه برادر شوهر حقوق خودشو کامل خرج می‌کرده و هی خرد خرد از همسرم پول قرض می‌کرده .همسر هم پول تا دستش بوده می‌داده بعد آخر ماه خودمون کم می‌آوردیم و قرض میکردیم

اینو وقتی فهمیدم که هی برادر شوهر زنگ میزد به همسرم که پول بده و همسرم میگه ندارم ،. بعد ایشون ناراحت شده بودن از همسرم که مگه چیکار می‌کنی پول نداری بدی شما که خرجی ندارین

بعدم روابط خودشونو با همسرم کم کردن و ناراحت شدن که چرا ازت پول می‌خوام نمیدی😎

حدود 200 میلیون بصورت ریز ریز قرض کردن و پس ندادن و هنوزم معلوم نیس چجوری قراره پس بده

بیسیار خرسندم که حساب کتاب از همسرم گرفتم و خودم عهده دار شدم چون قشنگ از زندگیمون داشتن سواستفاده میکردن و متوجه نبودیم

البته حرف و توضیحات زیاده که حوصله ندارم بنویسم😁

فقط خواستم بگم مواظب آدمای نزدیک و اطرافمون هم باشیم که اینجوری نشه

بچه ها یادتونه میگفتم هربار پالتو میخواستم بخرم ماشین خرج در میآورد😅

این دفعه بدون اینکه بگم چی میخام رفتم بازار😎

هم بارونی خریدم هم پالتو،یه جفت بوت

ویه دوتیکه پاییزه ویه شالم خریدم😁

همه شون شد۴

نشستم قدیمیا روهم جمع‌کردم بدم به یکی

ماشین هنوز نمیدونه خریدم وگرنه زرتی خراب میشه عقده ای بدبخت🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلااامخسته نباشی رها جانمن کاملا درک می کنم حال و هواتوخیلی روزای سختیه دنبال خونه گشتن

مرسی عزیزم

روح و جسمم خستس

کلا شدم یه ربات که میره سرکار

میخوام به زندگیم یه تکونی بدم دوباره مثل قبل شیم

بچه ها یادتونه میگفتم هربار پالتو میخواستم بخرم ماشین خرج در میآورد😅این دفعه بدون اینکه بگم چی میخا ...

مبارک باشه

منم منتظرم بهمن شه حراجی ها شروع شه برم خرید

انقدر خودمو خسته کردم یه ابرو حال ندارم برم بردارم

مرسی عزیزمروح و جسمم خستسکلا شدم یه ربات که میره سرکارمیخوام به زندگیم یه تکونی بدم دوباره مثل قبل ش ...

الهی بگردم

یه مقدار به خودت زمان بده

بدون این احوالی که داری طبیعیه و هیچ اشکالی نداره آدم همیشه پر انرژی نباشه

همینکه میری سرکار یعنی کلی اراده و تلاش

خیلی زود با خبرای خوب میای، من مطمئنم🥰