2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398627 بازدید | 77588 پست
واسه پسرم گرفتم. خودمو شوهرم داشتیم... نوبت اتلیه گرفتم ببرمش. 😍فقط مونده کیک سفارش بدم. ذوق داره م ...

الهی،تولدش مبارک

باعکسا زخمی مون کنیا😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم چندبار نوشتم هرباریه چیزی تو خونه خراب شدقشنگ چند ملیون پیاده شدیم🥴ریز شدن برکت رو میبرههمی ...

اره یه مدت چندماه پیش اوضاع خراب بود پول نداشتیم روغن بخریم. ته قوطی یه ذره داشت همونو هی کش میدادم. ولی اصلا غر نزدم و چیزی نگفتم.

خواهرشوهر اومد خونه برامون روغن آورد. اونا داشت تموم میشد پدرشوهر اومد برای اولین بار دست پر اومد خونمون و روغن آورد. باز اون داشت تموم میشد مادرم اومد برامون روغن آورد. باز این دفه اون یکی خواهرشوهر اومد روغن اورد

ازون موقع روغن نخریدیم. خداروشکر از زمین و آسمون برامون روغن میباره 

فقط مونده فامیل امیدوار از خارج بیاد برامون روغن آووکادو بیاره 🤣

همیشه برنامه داشته باش به محض اینکه قسط تموم بشه یکی جایگزینش کن. وام یا قرعه و...ازین خرجا هم که هم ...

ی قرعه ده ماهه بود همسرم قبول نکرد گف بااین پولا نمیشه کاری کرد،

وامم که هرجا میپرسیم کلی دنگ و فنگ داره مبلغم کم،منتظرم بعد عید باافزایش حقوق یه وام بتونیم بگیریم بلکه بشه یه کاری باهاش کرد

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اونور رو زندگی ماها قفل،،،،هی میگن ما با ۶تومن میگذرونیم بعد میگن برنج از ننه میرسه خورشت از عمه میر ...

وای چقدر خندیدم 😂راست میگی خب از اول بگو خرجمون از بیرون میرسه اینطوری چرا به بقیه حس گناه میدی فکر میکنن ولخرجن 

اره آووکادو کلا چربه من دوس ندارم برا خوردن. روغن هم داره. گران هم هست گران

من سریلانکا رفته بودم یه جا رفتم آب اوکادو خوردم🤣

چه میدونستم چیه خیلی بدمزه بود😁

ولی ابمیوه های دیگه عالی ، من عاشق میوم همش از میوه و ابمیوه هاشون میخوردم

ببین امیدوار یه چیزی جالبی که دیدم بگم. من یه مانتو خریدم تازگی ۸٠٠ تومن(جنسش معمولی معمولی برای روز ...

همین دیگه برا یکی ۸۰۰ دم دستی

یکی دیگه چنان میگه ۸۰۰ انگار ۸میلیون تومن خریده 😁😄😁

اره یه مدت چندماه پیش اوضاع خراب بود پول نداشتیم روغن بخریم. ته قوطی یه ذره داشت همونو هی کش میدادم. ...

روغن بارون شدینا😅

زودتر به امیدوار بگو به فامیلش زنگ بزنه

ی قرعه ده ماهه بود همسرم قبول نکرد گف بااین پولا نمیشه کاری کرد،وامم که هرجا میپرسیم کلی دنگ و فنگ د ...

من که به همین مبالغ کم قانعم. همسر منم میگه اینا به درد نمیخوره ولی من همه طلاهامو از درامد خودم با همین وام و قرعه های ریز ریز خریدم. ۵۰ گرم الان طلا دارم. ۵۰ گرم هم قبلا فروختم

همسرم منتظر پول قلمبه س که باهاش کاری کنه تاحالا حتی یک گرم طلا هم نتونسته بخره 

با دنبه چربش کنیم بعد سلفون بکشیم ،،،از دمبه ها هم تو آبگوشت بریزیم سلفونارو بزنیم رو کاسه سالاد و م ...

یا اکثر امام زاده ها😵‍💫