2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403267 بازدید | 77975 پست
اونور رو زندگی ماها قفل،،،،هی میگن ما با ۶تومن میگذرونیم بعد میگن برنج از ننه میرسه خورشت از عمه میر ...

من خودم حساب کردم با ۴ تومن میگذرونم 😎 ولی ماهی ۱۸ قسط داریم. نکته ش اینه که ازون ۱۸ تومن حداقل ۵ تومن قسط تارا و باسلام و دیجی و... که گاهی موادغذایی و حبوبات و شوینده ازشون میخرم

مگه برا شما ماساژ نمیدن😅😅😅😅از خارج برامون روغن آووکادو آوردن با اون ماساژ میده🤪🤪🤪راستی روغن ا ...

اصلا آواکادو چیست 🤔مکان کجاست 🤔و ماساژ دهنده کیست🤪

برای خورشید پس از شبهای طولانی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم حساب کردم با ۴ تومن میگذرونم 😎 ولی ماهی ۱۸ قسط داریم. نکته ش اینه که ازون ۱۸ تومن حداقل ۵ ت ...

خرید با خودته؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دخترا باچقدر میبندین خرجارو؟

من چندوقته خودمو کشیدم کنار. همه چی دست همسره. نمیپرسم چقدر.  قبلا ریز به ریز مینوشتیم الان هیچی به هیچی

ولی فکر کنم حدودا ۷   ۸ تومن بشه 

یه مدت چقدر پیگیر بودم این چقدر شد اون چقدر شد الان کلا بیخیال شدم. میرم چیزای گرون گرون میخرم. از وقتی حساب کتابو دادم دست همسر درامدمون بهتر شده چون همسر میبینه پول نیست بیشتر کار میکنه. قبلافکر میکرد من پولاشو قایم میکنم باهاش طلا میخرم 🤣

من چندوقته خودمو کشیدم کنار. همه چی دست همسره. نمیپرسم چقدر. قبلا ریز به ریز مینوشتیم الان هیچی به ...

عالیه

ماهم ده بود🙄 

بغیر این ۴ماهه اخیر

که دوماه ۴تومن خرج ماشین شد

یبارم۴تومن  من خریدکردم

یبارم وسایل خونه خراب شد درست کردیم

این تموم شدن قسط واسه مااومدنداشت😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اگه بذاری شب بزنی تا صبح بمونه که دیگه عالیهچون ما خانما در طول روز مدام داریم دست می شوریم😆 من دست ...

منم اگه دستکش بپوشم قبلش میگم نکنه دستم کثیف باشه توی دستکش کثیف شه. بعدشم که حس میکنم بو میده میشورم. بنابراین دستکش دستم نمیکنم. 😁

یه مدت چقدر پیگیر بودم این چقدر شد اون چقدر شد الان کلا بیخیال شدم. میرم چیزای گرون گرون میخرم. از و ...

اره منم چندبار نوشتم هرباریه چیزی تو خونه خراب شدقشنگ چند ملیون پیاده شدیم🥴

ریز شدن برکت رو میبره

همینکه میدونم اسراف نمی‌کنیم کافیه

آره به نظرم خیلی خوبهآخ جون تولد😍برنامت چیه؟ لباس گرفتی؟

واسه پسرم گرفتم. خودمو شوهرم داشتیم... نوبت اتلیه گرفتم ببرمش. 😍فقط مونده کیک سفارش بدم. ذوق داره میگه باکاکک. بادکنک😆😆😆

عالیهماهم ده بود🙄 بغیر این ۴ماهه اخیرکه دوماه ۴تومن خرج ماشین شدیبارم۴تومن من خریدکردمیبارم وسایل ...

همیشه برنامه داشته باش به محض اینکه قسط تموم بشه یکی جایگزینش کن. وام یا قرعه و...

ازین خرجا هم که همیشه هست. من فقط خورد و خوراک و این چیزارو گفتم. ازون یکی ها خبر ندارم خرج ماشینمون چقدر شده و...  توی دو سه ماه اخیر هم لباس و کیف و کفش انچنانی نخریدیم. خریدای جزئی بوده اینقدر شده

ولی دیگه نمیخوام حساب کتاب جزئی کنم حسش نیست 

بابا الان همه چیز گرون شده،،،،،،همین سالار بخای یه لباس روکش واسش بخری خودش ماهی کلی هزینش میشه مگه ...

بادکنکم دونه ای ده تومنه،

راه ....رو عوض کن